ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΩΝ 20... ΕΥΡΩ


ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


Μάλλον έχουν δίκιο όταν κάποιοι φωνάζουν ή γράφουν με σπρέι στους τοίχους « ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»…
Διότι σε τούτο το σινάφι έχουν μπει δυστυχώς άτομα που καλυπτόμενα πίσω από τον μανδύα του δημοσιογράφου , προβαίνουν σε πρωτοφανείς αθλιότητες που εκθέτουν το επάγγελμα αλλά και γενικότερα τον χώρο …
Δυστυχώς σε μια τέτοια περίπτωση υπήρξα αυτόπτης μάρτυς και κυριολεκτικά βγήκα από τα ρούχα μου … με τα όσα είδα και είδαν φυσικά οι δίπλα από μένα.
Η απίθανη αλλά αληθινή ιστορία δημοσιογραφικής αλητείας που σας περιγράφω, εκτυλίχθηκε σε γήπεδο της Ηλείας .
Παράγοντας κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας που την έχει «ψωνίσει» από καιρό, φώναξε κοντά του τον «ρεπόρτερ» που βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τελευταίος πήγε κάτω από την κερκίδα και ο «παράγοντας» του πέταξε για να πιει καφέ… ένα 20 ευρω !!! το οποίο φυσικά και τσέπωσε ο «συνάδελφος» και απομακρύνθηκε σα να μη συνέβη τίποτα.
Δικές μου υπερβολές θα βιαστούν να πουν ορισμένοι…
Και όμως …
Δίπλα ακριβώς από μένα στην κερκίδα και φυσικά αυτόπτες μάρτυρες της δημοσιογραφικής αθλιότητας υπήρχαν ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ με την ιδιότητα του φιλάθλου και ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Ολοι μαζί, εκείνοι κι εγώ σχολιάσαμε την απίστευτη εικόνα που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μας αλλά και το θράσος του «ρεπόρτερ» ο οποίος… όπως ακριβώς μαντέψαμε , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ Η ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟ 20 ΕΥΡΩ…
Και δυστυχώς , πιστέψτε με , δεν είναι ο μοναδικός «συνάδελφος» που «τα πιάνει» στις κερκίδες ή κάτω από το τραπέζι για να γράψει υπέρ η κατά κάποιων καταστάσεων.
Τα «λαμόγια» στην πιάτσα είναι γνωστά …καθώς εκείνοι που τους δωροδοκούν, μετά τους σχολιάζουν και τους εξευτελίζουν…
Για ένα 20αρικο μωρέ?
Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ