ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...




Την νομιμοποίηση της σκανδαλώδους παραχώρησης των 2.500 στρεμμάτων γης από την ΚΕΔ στον Δήμο Ζαχάρως προεκλογικά «λιβανίζουν» εμμέσως πλην σαφώς σε δημοσιεύματά τους στις τοπικές εφημερίδες της Ηλείας κάποιοι καλοί μου συνάδελφοι δημοσιογράφοι, δημοσιεύοντας ανάλογα «ρεπορτάζ» - ω! τι σύμπτωση - την ίδια ημέρα !!!

Δηλαδή κάποιος τους κάλεσε και τους είπε το πόσο κακό είναι να αντιδρά κάποιος στο ξεπούλημα της γης στα ιδιωτικά συμφέροντα με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα εκτάσεις που εντάσσονται σε περιοχές που προστατεύονται από διεθνείς συμβάσεις.

Και οι καλοί μου συνάδελφοι έγραψαν με ελαφρά την καρδία , ότι τους είπαν δύο τρία πρόσωπα επισημαίνοντας με λίγα λόγια ότι :
«Εδώ οι καταπατητές έχουν αρπάξει 5.000 στρέμματα και τώρα που ο δήμος της Ζαχάρως πήρε τα 2.500 στρέμματα μιλάτε? Και για τους καταπατητές γιατί δεν μιλάτε?»
Σπουδαίο επιχείρημα…Λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται εκεί ή στις παραλίες της Ηλείας …
Εκτός κι αν είναι καταπατητές εκεί οι Οικολόγοι και όλα τα κόμματα …

Είναι εκπληκτικό αλλά αν κάποιος διαβάσει και τα τρία «ρεπορτάζ» μοιάζουν σαν Δελτία Τύπου …
Εχουν εκπληκτικές ομοιότητες ακόμα και στην σύνταξη και επικαλούνται τις οργισμένες διαμαρτυρίες συγκεκριμένων ατόμων… τα οποία ισχυρίζονται ότι οι καταπατητές εμποδίζουν το θεάρεστο έργο του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.

Όμως για να καταλάβουν οι αναγνώστες της σελίδας « τι παίζει» θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι την ίδια ημέρα με τα τρία αυτά δημοσιεύματα «καρμπόν» , η ΝΕ του ΚΚΕ στην Ηλεία εξέδωσε ανακοίνωση κατά του δημάρχου Ζαχάρου χαρακτηρίζοντάς τον ως προβοκάτορα με εγκληματικά σχέδια με ευθύνες που τον βαραίνουν για την ρεμούλα σε βάρος των πυρόπλήκτων, για ξεπούλημα της γης στη Ζαχάρω κλπ…
Επίσης ο Πςεριβαλλοντικός Σύλλογος Ζαχάρως της ίδια ημέρα λέει ΄σε ανακοίνωσή του και αυτός αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα …

Δυστυχώς οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις αν και περιείχαν σοβαρότατες καταγγελίες δεν έγινα ρεπορτάζ από τους αγαπητούς συναδέλφους μου. Γιατί άραγε?

Λυπάμαι που θα το πω για μια ακόμα φορά αλλά…
Την ώρα που κάποιοι αγωνίζονται να λάμψει η αλήθεια σε ζητήματα ουσίας για τον νομού , την ώρα που γίνεται πανελλαδικά ολόκληρη εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος στις καμένες εκτάσεις της Ζαχάρως , την ώρα που τα θέματα αυτά έχουν καταγγελθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος αλλά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας , την ώρα που όλα τα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ έχουν καταδικάσει το συγκεκριμένο ξεπούλημα γης και την συγκεκριμένη πρακτική , εσείς τελικά τι ρόλο παίζετε?
Απλά ερωτώ και περιμένω μια απάντηση …Όπως την περιμένουν και οι αναγνώστες οι οποίοι μας κρίνουν καθημερινά μέσα από την ποιότητα και την εγκυρότητα της εργασίας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μάκης Νοδάρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΛΛΕΧΑΙΝΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ