ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ...ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ (Ν2)

Τοπικά "κουτσαβάκια" συνεχίζουν τις άθλιες επιθέσεις και απειλές τους στους δημοσιογράφους του ΑΛΦΑ και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρο αντίστοιχα επειδή αποκάλυψαν στα ρεπορτάζ τους στοιχεία "φωτιά" γιά την παράνομη δραστηριότητα του δημάρχου της Ζαχάρως.

Ούτε λέξη γιά την ...ταμπακιέρα των παρανομιών .


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 3.11.2007

«Ο δήμαρχος Ζαχάρως φόρτωσε στον δήμο τα πρόστιμα για τις καντίνες»

Τις πολεοδομικές παραβάσεις και τα πρόστιμα ύψους 845.000 ευρώ που επιβλήθηκαν από την Πολεοδομία στους ενοικιαστές πέντε καντινών που κατασκευάστηκαν άγνωστο πώς κατά το παρελθόν στην προστατευόμενη από τη Natura 2000 παραλιακή περιοχή της Ζαχάρως, ανέλαβε να πληρώσει ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.Με βάση το Α.Π. 966/1.8.2007 έγγραφο της Πολεοδομίας Ζαχάρως, οι ενοικιαστές των καντινών είχαν προβεί σε αυθαίρετες κατασκευές αναψυκτηρίων. Τα πρόστιμα αρχικά επιβλήθηκαν στους καταστηματάρχες (ως φερόμενοι ιδιοκτήτες), αλλά μετά τις ενστάσεις που κατέθεσαν η επιτροπή ενστάσεων της Πολεοδομίας μετέφερε τα πρόστιμα στον Δήμο Ζαχάρως!«Κλειδί» σε αυτή την περίεργη απόφαση -σύμφωνα με πηγές της Πολεοδομίας Ζαχάρως- αποτέλεσε έγγραφο-βεβαίωση του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου ότι οι αυθαίρετες κατασκευές δεν ήταν των ενοικιαστών, αλλά του Δήμου Ζαχάρως.«Αυτό είναι ψευδές. Ο δήμαρχος μέσω αυτής της διαδικασίας θέλησε να εξυπηρετήσει τους φίλους του και φόρτωσε στον δήμο 845.000 ευρώ άδικα. Το πρόστιμο βεβαιώθηκε στη ΔΟΥ και τώρα πληρώνεται σε δόσεις. Εχουμε κάνει προσφυγή στη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Ηλείας, αλλά και μηνυτήρια αναφορά-καταγγελία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου», δήλωσε στην «Ε» ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ζαχάρως Γιώργος Μπούσμπουρας.«Τα πρόστιμα θα τα πληρώσει ο δήμος, διότι υπάρχουν έγγραφα από την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι οι κατασκευές αυτές είναι δημοτικές. Για το θέμα υπάρχει απόφαση και της δημαρχιακής επιτροπής», δήλωσε στην «Ε» ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Σπύρος Μπιλιώνης.
Μ.ΝΟΔ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/11/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ