ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΧΘΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ?
( Τα μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ - δημοσιογαφοι που εργαζονται σε αυτές τι λένε?)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 18-1-2008
Ο δήμαρχος «φίμωσε» τους συμβούλους της παράταξής του
Μια πρωτοφανής αθλιότητα σε βάρος του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ιόνιον FM» και της «Ε» διαπράχθηκε χθες από τον δήμαρχο της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε προφασιζόμενος αστείες δικαιολογίες να συνομιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή για το μείζον θέμα της χάραξης της Ιονίας οδού, ενώ παράλληλα απαίτησε από τα μέλη της δημοτικής του παράταξης να μην επικοινωνούν με τον ραδιοφωνικό σταθμό επειδή συνεργάζεται με αυτόν ο δημοσιογράφος της «Ε» Μάκης Νοδάρος και ασκεί κριτική στις πράξεις του μέσα από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο.
Την πρωτοφανή πράξη του Πανταζή Χρονόπουλου, η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές, καταδίκασαν χθες το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Απόστολος Βουλδής.«Ο δήμαρχος δεν μπορεί να διαλέγει ΜΜΕ ανάλογα με τα γούστα του ούτε να έχει ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ενέργειά του», ανέφερε ο κ. Τρίμης.Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΣΗΕΠΗΝ, αφού καταδικάσει την ενέργεια του δημάρχου της Ζαχάρως, επισημαίνει ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό πως ο θεσμικός ρόλος των ΜΜΕ και του δημοσιογραφικού κόσμου ήταν και παραμένει ο έλεγχος της εξουσίας και η αποκάλυψη κάθε παραμέτρου ενός ζητήματος προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα.«Με λύπη μας αντιλαμβανόμαστε πως ορισμένοι αιρετοί έχουν την άποψη πως πρέπει να επιλέγουν μέσα ενημέρωσης και να επιβάλλουν λογοκρισία, όπου θεωρούν ότι η μαχητική δημοσιογραφία θέτει στο στόχαστρό της αποφάσεις τους», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΠΗΝ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ