ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 16.5.2008

Επιλεκτική ευαισθησία
Οταν ολόκληρα δάση από χασίς, που φυλάει η Αστυνομία στην Ηλεία, κλέβονται μυστηριωδώς κάτω από τη μύτη της και δεν ανοίγει μύτη (υπόθεση Εφύρας -τέθηκε στο Αρχείο από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού)...Οταν στελέχη του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου του Πύργου, δέχονται δολοφονική επίθεση από τραμπούκους φραουλοπαραγωγούς στη Νέα Μανωλάδα, δημοσιογράφοι προπηλακίζονται και η Αστυνομία απλά κοιτάζει, ενώ ο εισαγγελέας δεν κάνει τον κόπο να μεταβεί στον τόπο του σοβαρού συμβάντος...Είναι τουλάχιστον προκλητικό να διώκονται από την Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές της Ηλείας οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κρέστενας, επειδή τόλμησαν να αναρτήσουν δύο πανό!
Μ.ΝΟΔ.


Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (Κάντε κλικ και διαβάστε...)




ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΣ ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ




ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ




Σε δίκη για... πανό
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Σάλο και ερωτηματικά προκάλεσε στους πολίτες, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της Ηλείας, η προκλητική αστυνομική και στη συνέχεια δικαστική δίωξη των συνδικαλιστών εργαζομένων του νοσοκομείου της Κρέστενας, επειδή τόλμησαν πριν από μερικούς μήνες να αναρτήσουν δύο πανό στην περίφραξη του κτιρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους και των διαμαρτυριών τους για τη μεθοδευμένη από την κυβέρνηση υποβάθμιση του νοσοκομείου.
Τη μηνυτήρια αναφορά (βρίσκεται στη διάθεση της «Ε»), που παραπέμπει σε άλλες εποχές, υπέβαλε ο αστυνομικός Γεώργιος Σάμπαλος, που υπηρετεί στο Α.Τ. της Κρέστενας, στις 16.11.2007 και συνυπογράφουν οι αστυνομικοί Χρυσανθακόπουλος Ιωάννης ως ανακριτικός υπάλληλος και Καραχάλιος Θωμάς ως Β' ανακριτικός υπάλληλος.Για τα πανό των εργαζομένων σημειώνει το αστυνομικό όργανο: «Το μεν πρώτο είναι διαστάσεων 1x2 μ. περίπου και επ' αυτού αναγράφεται "Αναβάθμιση τώρα του Νοσοκομείου Κρεστένων - Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κρεστένων" και έχει τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου με δυο μαύρες σημαίες στις άκρες του, το άλλο πανό είναι διαστάσεων 1x2 μ. περίπου και επ' αυτού αναγράφεται "Το Νοσοκομείο κλείνει, η υγεία πεθαίνει" - Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κρέστενας και έχει τοποθετηθεί παραπλεύρως...».Το παράδοξο είναι ότι για την απίστευτη αστυνομική ενέργεια υπήρξε η Β08/87α από 7.2.2008 παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας για την κλήση σε ανωμοτί εξέταση των συνδικαλιστών!

Ο πρώτος που κλήθηκε χθες να καταθέσει ήταν ο πρόεδρος των εργαζομένων, Ηλίας Βαρνακιώτης, ο οποίος μάλιστα την περίοδο των κινητοποιήσεων είχε προβεί και σε απεργία πείνας.«Είναι ντροπή να συρόμαστε στα δικαστήρια επειδή αναρτήσαμε δύο πανό», δήλωσε στην «Ε».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/05/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ