ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ακόμη... λόγια

Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ

Λόγια και υποσχέσεις για όσα πρόκειται να συμβούν στο... μέλλον μετέφερε προχθές στους φορείς της πυρόπληκτης Ηλείας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Κοντός (φωτογραφία). Στον υπουργό τέθηκαν μεταξύ άλλων από τους τοπικούς φορείς και τα αιτήματα για επαναχορήγηση ζωοτροφών, μεγαλύτερες αποζημιώσεις των παραγωγών, αναθεώρηση της ΚΥΑ κ.λπ.
Για τις ζωοτροφές ο υπουργός είπε: «Θα συνεχιστεί η χορήγησή τους -με το σημερινό σύστημα- για όσο διάστημα οριστεί από τις εισηγήσεις των καθηγητών των πανεπιστημίων που έχουν συντάξει τη μελέτη ανασυγκρότησης. Οσο είναι θετικές οι εισηγήσεις τους, θα συνεχίζεται η παροχή». Για την ΚΥΑ των αποζημιώσεων: «Θα υπάρξουν εξαιρέσεις. Προσεχώς θα γίνουν πιο συγκεκριμένες αναφορές επ' αυτού».Για τις εκτιμήσεις στο φυτικό κεφάλαιο: «Επρεπε με βάση τις μελέτες να ξεκινήσουν την άνοιξη κι όχι νωρίτερα, γιατί με τις ζέστες φαίνεται το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Πραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν σύντομα».


* «Ηταν μια απογοήτευση η παρουσία του υπουργού σε συνδυασμό με τις ασαφείς, ανεπαρκείς, ανούσιες και πενιχρές εξαγγελίες του» -δήλωσε για την επίσκεψη ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος. «Ηταν, δυστυχώς, άλλη μια και μόνο επικοινωνιακή φιέστα. Σαφώς και είναι πάρα πολύ κατώτερα των προσδοκιών και των άμεσων αναγκών τα όσα ανέφερε ο υπουργός. Δεν καλύπτουν τα άμεσα ζητήματα των πληγέντων και όλων των αγροτών μας», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/05/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ