ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΗΛΕΙΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ




ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η FORUM ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ FORUM ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ?
ΓΙΑΤΙ Η "ΠΡΩΤΗ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ "ΦΩΤΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΠ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ FORUM-ΠΡΩΤΗΣ-ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ?
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ?
ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ???
ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΚΕΚ?
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ?
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ?
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ?

Δεν θιγουμε καποιον... Ερωτηματα θετουμε ...Παρακαλείται οποιος γνωριζει κατι να μας ενημερωσει...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


«Αδειάζει» τον δήμαρχο ο Μαρτίνης
Των ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ, ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΕΡΗ
Πλήθος νέων ερωτημάτων αντί απαντήσεων προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης, με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της «Ε» για τη χρησιμοποίηση της οικονομικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης, που ενώ προοριζόταν για την ανακούφιση των πληγέντων από τη φωτιά πολιτών χρησιμοποιήθηκε για την ανέγερση δημαρχείου στη Ζαχάρω Ηλείας.

Το μεγάλο ερώτημα που έχει να κάνει με τη διαφάνεια και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης κατασκευής, για το αν υπήρξε ή όχι επίσημος διαγωνισμός για την ανάδειξη του εργολάβου που κατασκευάζει το έργο, καθώς και επιτροπή αξιολόγησης, ούτε χθες απαντήθηκε από τον κ. Μαρτίνη.«Να ρωτήσετε τον δήμο» απάντησε σε σχετική ερώτηση της «Ε». «Ανέθεσα στον δήμο ως συλλογικό όργανο να κάνει συλλογή προσφορών, αφού υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, και να βρεθεί ο ανάδοχος εργολάβος που θα κτίσει το έργο. Ο δήμος μάζεψε τέσσερις προσφορές, δεν υπήρξε υπόδειξη καταλληλότερου ή μη καταλλήλου. Οι προσφορές δόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες μας, οι οποίες πρότειναν να το αναθέσουν στον μειοδότη, όπως και έγινε. Για τη διαδικασία που ακολούθησε ο δήμος θα πρέπει να σας ενημερώσει ο δήμος. Και να μην σας παραπέμπει σε μένα», δήλωσε ο κ. Μαρτίνης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την πρόσφατη γραπτή ανακοίνωση του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπολου ότι το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ανδρ. ΜαρτίνηςΟι προσφορές«Οποιος ισχυρίζεται τέτοια πράγματα είναι ψεύτης», δήλωσε χθες το μεσημέρι στην «Ε» ο κ. Μαρτίνης και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι για την επιλογή του εργολάβου θα έπρεπε να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπουν οι κανονισμοί και ο νόμος.
Οπως έγινε γνωστό χθες, οι προσφορές που κατατέθηκαν -και από τις οποίες επιλέχθηκε ο μειοδότης- ήταν οι: FORUM Α.Ε. (ποσό: 1.800.000,00 ευρώ + ΦΠΑ), ΕΟΜΕΚΑ Ο.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ποσό: 1.827.600,00 ευρώ + ΦΠΑ), ΔΟΜΗΛ Ο.Ε. -Ν.ΔΙΑΚΟΣ-Π.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (ποσό: 1.858.000,00 ευρώ + ΦΠΑ) και ΦΩΤΙΟΣ ΙΩΝ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ (ποσό: 1.920.400,00 ευρώ + ΦΠΑ).
Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Μαρτίνης προκύπτει ακόμη ότι τα χρήματα της αυστραλιανής κυβέρνησης, που κατέθεσε σε ειδικό λογαριασμό του ΕΕΣ στις 10.9.2007, δεν ήταν για την πυρόπληκτη Ζαχάρω, αλλά για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πυρκαγιές που αφορούσαν όλη τη χώρα. Ομως ο ΕΕΣ, κατά τα λεγόμενα του κ. Μαρτίνη, με δεδομένη την καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως που ήταν σχεδόν ολοκληρωτική, έκρινε σκόπιμο να κατευθύνει εκεί τη γενναιόδωρη προσφορά των Αυστραλών.

«Στις 27.9.2007 παμψηφεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε να εισηγηθεί στον ΕΕΣ ότι το ποσό της χορηγίας θα πρέπει να διατεθεί για ένα διαχρονικό έργο υποδομής. Και πρότεινε την ανέγερση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στη Ζαχάρω, το οποίο θα αποτελούσε ουσιαστικά το διοικητήριο της περιοχής. Στο νέο κτίριο θα στεγάζονταν οι υπηρεσίες του Δήμου Ζαχάρως, τα γραφεία των δημοτικών διαμερισμάτων, υπηρεσίες πρόνοιας, κέντρο ιατρικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, Πρώτων Βοηθειών, Αγωγής Υγείας κ.λπ.», είπε ο κ. Μαρτίνης και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι:«Αποδεχθήκαμε την πρόταση διότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εμπλακεί ο ΕΕΣ σε θέματα κατασκευής κατεστραμμένων οικιών. Αυτό δυστυχώς αποδείχθηκε ορθό ύστερα από τη διαπιστωθείσα αδυναμία εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας να διευκολύνει την απορρόφηση των κονδυλίων από το Ταμείο Αλληλεγγύης που συνέστησε η πολιτεία, της οποίας το έργο παρακωλύεται από την τοπική γραφειοκρατία και τις επιμέρους διαμάχες». Σε σχετική ερώτηση για αν το κτίριο οικοδομείται σε χώρο οικιστικού πρασίνου, ο κ. Μαρτίνης τόνισε ότι «κανένα χαρτί από αυτά που είναι αναγκαία φάνηκε περίεργο, ούτε ανεκλήθη από τις υπηρεσίες. Η αρμόδια Αρχή έδωσε την άδεια», προσθέτοντας πως «στις 20 Ιουνίου 2008 η χρηματοδότηση του έργου διακόπηκε από εμένα μέχρι να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα, και θα διευκρινιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις». Ο κ. Μαρτίνης αναφέρθηκε και στους δύο καταγγέλλοντες δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Γιώργο Μπούσμπουρα και Γιώργο Βασιλόπουλο. «Ουδέποτε απευθύνθηκαν στον ΕΕΣ. Τιμώ αυτούς τους δύο κυρίους που εκφράζουν έστω και ανορθόδοξα τις απόψεις τους. Οφειλαν όμως να έρθουν να μου επισημάνουν οτιδήποτε στραβό θεωρούσαν ότι γινόναν. Μένουν στην Αθήνα, άρα τους ήταν πολύ εύκολο να έρθουν να με βρουν. Θα διερευνήσω τα κίνητρά τους. Εάν κάποιος εκ των καταγγελλόντων είναι μηχανικός, μελετητής, μπορεί να είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καλύτερη ανάπτυξη του έργου...». *
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 29/08/2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...maki vaporaki zhleyeis kati? xi xi xi

Ανώνυμος είπε...

telika mhpws ta mperdeveis ta pragmata?

bazeis ena barigdoupo titlo gia ton Pantazi kai apo katw mono gia ton pantazh den grafeis sto sxolio sou...

Telika den mas eipes pia einai h paranomia ths efhmeridas Proti?

Ki ena teleytaio
afou parthike OMOFWNA!!! apo to dioikhtiko sumboulio Zaxarws h apofash na ginoun ktirio sti Zaxarw ta xrhmata pou diethesan oi Australoi gia bohtheia OLWN TWN ELLHNWN!!!
twra ti thelei h meiofia?
Den katalabaineis oti h geleiothta tous einai olofanerh?
h noiazontai gia allh kataskeyastikh?
Ki an isxyei to teleutaio giati anakateuesai ki esu? afou fwnazeis oti esu den exeis sxesh me kamia kataskeuastikh?

Allwste an den hsan toso geloioi den tha exanan tis ekloges apo ton korio Pantazh Xronopoulo

Nodaro
kati den kolaei re file

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε εγώ πάντως το έστειλα στο γραφείο του πρωθυπουργού και της αντιπολίτευσης μήπως και επέμβουν ώστε να σταματήσει αυτή η κατά τη γνώμη μου απαράδεκτη συμπεριφορά του εν λόγω Δημάρχου.

Ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Στείλτε το -στα mail που παραθέτω και όπου αλλού εσείς νομίζετε - και προωθήστε το!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: http://www.primeminister.gr/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=3
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: http://www.papandreou.gr/papandreou/content/contact.aspx?l=2&citizen=1
AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: tsipras@syn.gr
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: MAKHΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: dpyrgou1@otenet.gr
NOΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ κος ΚΑΦΥΡΑΣ: nomarxis@nailias.gr
ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Κος ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: panplatanias@nailias.gr
ANTINOMAΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Κος ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ: ebalkamos@nailias.gr
ANTINOMAΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Κος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: geonickos@yahoo.com
ANTINOMΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ κος ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: antkarambelas@nailias.gr
ΤΑ ΝΕΑ: epistoles@tanea.gr
TO BHMA: http://digital.tovima.gr/Contact.aspx
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: elet@enet.gr
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ :info@apogevmatini.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:http://www.e-tipos.com/contact/opinion
EΘΝΟΣ:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11501&subid=20398
AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (ΡΙΖΟΥ): http://www.adesmeytos.gr/contact/index.asp
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: kathimerini@kathimerini.gr
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:

KAI ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!
=============
Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση προθυμοποιήθηκε να προσφέρει ανοιχτόχερα στους ταλαιπωρημένους πυρόπληκτους της Ηλείας το υψηλότατο ποσό των
1.800.000eur . Το ποσό παραχωρήθηκε στο ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ που είχε υποστεί τις περισσότερες ζημιές σε συνεργασία και με την επίβλεψη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.


Μετά από σκέψεις και από συσκέψεις η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ απεφάνθη ότι η ανακούφιση των πυρόπληκτων θα επιτυγχάνονταν με την
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.
Ετσι με συνοπτικές διαδικασίες ξεκίνησαν τα έργα.

Τα σχέδια όμως δεν προχώρησαν διότι:
α) υπάρχουν καταγγελίες για ανέγερση του κτιρίου σε χώρο αστικού πρασίνου
β) υπάρχουν καταγγελίες για προβληματικές ή καλύτερα ανύπαρκτες διαδικασίες προσφορών
γ) υπάρχει κριτική τόσο από υπεύθυνους όσο και από τη ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ και τα ΜΜΕ για το τρόπο χρήσης του συγκεκριμένου ποσού και το κατά πόσο θα ανακουφιστεί ο κόσμος από ένα ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ.
δ) προκάλεσαν την έκπληξη και την παρέμβαση της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ε) προκάλεσαν την έκπληξη και την παρέμβαση ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
&
δ) υπάρχει κριτική από μέλη της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για το τρόπο εισπραξης και χρήσης των χρημάτων που προορίζονται για τους πυρόπληκτους. Ζητούν λοιπόν οι άνθρωποι και -καλά κάνουν- να γίνει ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ τόσο των εισφορών όσο και της χρήσης αυτών. Σιγή ιχθύος επικρατεί σε ό, τι αφορά σε αυτό το θέμα.
Αντιθέτως ο Δημος Ζαχάρως, και συγκεκριμένα ο Δήμαρχός της, απαντά με μηνήσεις σε όποιον τον προκαλέσει, του ασκήσει κριτική, τον αμφισβητήσει και του σταθεί εμπόδιο.


Και θυμίζω απειλές & υλοποίηση αυτών σε κάποιες περιπώσεις για :
α) μηνύσεις και εξώδικα στο IONION FM που είναι το μόνο ίσως μέσο που παρουσιάζει εκπληκτικά ρεπορτάζ σχετικά με τα πεπραγμένα της περιφέρειας και ιδιαίτερα της ΗΛΕΙΑΣ.
Αυτό διότι ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ δεν δέχεται ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ και για αυτό σπάνια εως ποτέ , αρνείται την επικοινωνία με το συγκεκριμένο σταθμό

β) μηνύσεις στη wwf & στο δικηγορικό σύλλογο που παρενέβησαν και κατάφεραν να αναστείλουν προσωρινά την ισοπέδωση του ΚΑΙΑΦΑ. Οι φωτογραφίες είναι μάρτυρες και κανείς -ακόμα και ένας αδαής πολίτης σα και μένα - δεν μπορεί παρά να κατανοήσει ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και όχι κάποιο πρόγραμμα ειδικό για την αναγέννηση του ΚΑΙΑΦΑ .

γ) μηνύσεις στο δημοσιογράφο ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ για το πλέον απίστευτο ρεπορτάζ που "τόλμησε" και έβγαλε λίγο καιρό μετά τις φωτιές. Και λέω απίστευτο γιατί θέλει θάρρος να βγεις και να μιλήσεις για τόσο οργανωμένα συμφέροντα που έφτασαν στη μικρή πόλης της Ζαχάρως και τη "ζαχάρωναν" αλλά και απίστευτη ικανότητα να πείσεις ντόπιους να βγούν και να μιλήσουν για πράγματα που γνωρίζουν αλλά δεν τολμούσαν μια ζωή να ομολογήσουν ούτε στόν ίδιο τους τον εαυτό.

δ) μηνύσεις σε ανθρώπους - εθελοντές που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον τρόπο διαχείρισης του υλικού που συγκεντρώνονταν στις αποθήκες της Ζαχάρως αμέσως μετά τις φωτιές. Ανθρώπους που παράτησαν δουλειές, οικογένειες για να βοηθήσουν τους συναθρώπους τους και έκλαιγαν νυχθημερόν για την ανείπωτη καταστροφή. Και αναφέρομαι στην ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ που είχε το απίστευτο τσαγανό να βγεί στα ΜΜΕ για να θίξει το συγκεκριμένο θέμα.

ε) μηνύσεις σε δημοσιογράφο της ΠΡΩΤΗΣ (που έγινε πρώην και ο κος Χρονόπουλος θεωρείται ότι έχει επέμβει για να γίνει αυτό) & της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ που είναι ο μόνος δημοσιογράφος κάτω στην ΗΛΕΙΑ που κάθε μέρα θα βγάλει θέματα που καίνε. Θέματα που δεν κάνει να τα αγγίζει κανείς γιατί κάτω στον τόπο αυτό ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να βγαίνει στο φως. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ? Ολοι πρέπει να λουφάζουν? Ολοι πρέπει να κρύβονται και να περιμένουν αν και πόσα ψίχουλα κάποιοι άλλοι θα τους πετάξουν?

Οι κάτοικοι της Ηλείας, άξιότιμοι κύριοι, δεν ειναι πουλάκια για να μαζεύουν τα ψίχουλα.
Οι πολίτες της Ελλάδας, αξιότιμοι κύριοι, δεν είναι πλέον φοβισμένοι.
Εχουν γνώμη και γνώση.
Εχουν άποψη και αντίληψη.
Εχουν θέληση και αποφασιστικότητα.
ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ.

Οι φωτιές άφησαν πίσω τους καμμένα κορμιά.
Οι φωτιές άφησαν πίσω τους καμμένους κορμούς.
Οι φωτιές άφησαν πίσω τους καμμένες καρδιές.

Ομως ο πόνος, η οδύνη και η απώλεια ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΓΗ, ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ.
Και βάση της πάνσοφης λαικής ρήσης "ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ".

Εγώ απορώ .

Αν κάποτε ο ίδιος Θεός αξιώσει τον εν λογω ΔΗΜΑΡΧΟ να γίνει πρωθυπουργός ή πρόεδρος της Δημοκρατίας τι θα κάνει? Πως θα κάνει να σιωπήσουν όλοι όσοι θα τον κρίνουν? Γιατί θα τον κρίνουν!
Αν κάποτε διεκδικήσει και πάρει θέση μεγαλύτερη από αυτή που έχει τώρα τι θα κάνει? Θα ασκήσει νόμους αυστηρούς και ποινές βαρύτατες σε όσους τον ελέγξουν, τον κρίνουν και θεωρήσουν οτι ασκεί τα καθηκοντά του με τρόπους που ούτε εξυπηρετεί τους πολίτες ούτε τους αγγίζει?

Συγνώμη που απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά
α) πραγματικά δεν γνωρίζω αν τις μηνύσεις και τους δικηγόρους τους πληρώνει από τη τσέπη του ή από τα ταμεία του Δήμου? Γιατί πόσα λεφτά μπορεί να έχει ένας Δήμαρχος σε ένα μικρό νομό ώστε να αντέχει οικονομικά το βάρος τόσων μηνύσεων όσων εσείς εξαπολύετε εδώ και εκεί? Ενας απλός μισθωτός δεν αντέχει ..ούτε να το σκεφτεί.
Αλλά και πόσο νεύρο μπορεί να έχει? Εδώ ο κόσμος περνάει τα πάνδεινα ( τον κλέβουν, τον χτυπάνε, τον βρίζουν, του καταπατάνε τα δικαιώματα) και παρ όλα αυτά λίγοι καταφεύγουν στα δικαστήρια από το φόβο και μονο της έδρας... Από σεβασμό.... Από από από

β) πραγματικά δεν έχω δει κανένα πολιτικό - οποιοασδήποτε βαρύτητας & σε οποιαδήποτε θέση - να συμπεριφέρεται με αυτό το τρόπο. Δηλαδή ο κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ, ο κος ΑΛΑΒΑΝΟΣ, οι βουλευτές μας, οι νομάρχες , οι δήμαρχοι της Ελλαδας θα έπρεπε να περνάνε όλες τους τις μέρες στα δικαστήρια για να αντικρούσουν ΔΡΙΜΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που πέφτουν πάνω τους , άλλες φορές δίκαιες και άλλοτε άδικες? Θα έπρεπε να στρέφονται καθημερινά εναντίον των πολιτών που έχουν εκλεγεί για να προστατεύουν και να φροντίζουν?

Τι θα έπρεπε να κάνει ο εκάστοτε εκπρόσωπος της κυβερνητικής ή εκτελεστικής εξουσίας?
Να εξαπολύει μηνύσεις και να καταδικάζει ?
Να αρχίζει να στέλνει εξώδικα για κατηγορίες που ο ίδιος προκάλεσε και αφορούν σε δικές του πράξεις και τακτικές?

Ο κόσμος ψήφισε τους τοπικούς άρχοντες στο Δήμο Ζαχάρως και έχει το δικαίωμα να τους κρίνει .
Ο κόσμος τους ψήφισε και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει πίσω το δώρο / δημόσιο αξίωμα που τους εμπιστεύτηκε.

Σταματήστε τους: εκθέτουν με αυτές τις πράξεις τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν.
Σταματήστε τους: εκθέτουν τους πολιτικούς όλους που μετά τις πυρκαγιές τους επισκέφτηκαν και τους στήριξαν . Που αντί να τους αποδώσουν μερίδιο της πολιτικής ευθύνης -που όλο το κράτος φέρει- τους αφήσατε στη θέση τους και τους εμπιστεύτηκατε μέχρι και την αποκατάσταση του νομού.
Σταματήστε τους: σπαταλούν το χρόνο τους ως δημοτικοί άρχοντες σε μηνύσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού αντί να φροντίζουν για την αποκατάσταση των καταστροφών -όσο αυτό είναι εφικτό.
Σταματήστε τους: εκφοβίζουν την Ελληνική Κοινωνία αντί με πράξεις και λόγια να μας πείσουν για τις αγνές και τίμιες προθέσεις τους.

Δεν είναι υπεράνω ελέγχου. Δεν είναι υπεράνω υποψίας.
Κανείς πολιτικός ποτέ δεν ήταν, δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι.
Αυτό είναι το θετικό όσο και η κατάρα της δημοκρατίας.
Αφού δεχτήκαν το αξίωμα ας δεχτούν και τις συνέπειες όπως κάνετε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι πραγματικοί πολιτικοί χρόνια τώρα.


Μετά τιμής,
Ενας απλός Ελληνας πολίτης !

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ