ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

"ΜΠΟΧΑ" ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ... ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ FORUM H EOMEKA...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ...
Ανείπωτη μπόχα αναδύεται από το υπό ανέγερση αμαρτωλό δημαρχείο της Ζαχάρως με τα χρήματα της αυστραλιανής βοήθειας που προοριζόταν για τους πυρόπληκτους Ηλείους.
Ελάχιστες ώρες μετά την επίσκεψη του προέδρου του ΕΕΣ στη Ζαχάρω αποκαλύπτεται ότι το αμαρτωλό δημαρχείο της Ζαχάρως δεν το κατασκευάζει η εταιρεία FORUM AE που σύμφωνα με τον κ. Μαρτίνη έδωσε την μικρότερη προσφορά (παράνομα χωρίς την επίσημη διενέργεια διαγωνισμού) αλλά η εταιρεία ΕΟΜΕΚΑ ΟΕ (!!!) η οποία έχει αναρτήσει και σχετική πινακίδα στην περίφραξη της οικοδομής (βλέπε φωτό)
Όμως η εταιρεία FORUM AE και ΕΟΜΕΚΑ ΟΕ στεγάζονται στο ίδιο κτίριο και σε διαφήμισή τους έχουν κοινό (!) τηλέφωνο. Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και η εφημερίδα ΠΡΩΤΗ …
Επίσης ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας ΠΡΩΤΗ Κώστας Λάμπρος (που λιβανίζει καθημερινά τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο) είναι μέλος (!!!) του ΔΣ της εταιρείας FORYM AE με βάση τα καταστατικά τους.
Τι εταιρείες είχε επιλέξει χωρίς διαγωνισμό ο εντιμότατος δήμαρχος της Ζαχάρως …
« Εξ πρώτης όψεως φαίνεται να εξαπατήθηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Ηδη το θέμα εξατάζουν οι νομικές υπηρεσίες μας» - δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΕΕΣ Ανδρέας Μαρτίνης.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ