ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

«ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ», ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ


«Ψεύδεται ο δήμαρχος Ζαχάρως»
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Σε ειδικό καθεστώς προστασίας μάρτυρα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας, ζητεί μέσω της «Ε», με έκκλησή του προς τις ελληνικές Αρχές, ο μοναδικός επιζών μάρτυρας από τον τόπο «του μαρτυρίου» της Αρτέμιδας, Σπύρος Κιόσια.

Ο Αλβανός εργάτης, Σπύρος Κιόσια, μοναδικός επιζών από την Αρτέμιδα στις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην ΗλείαΟ νεαρός Αλβανός εργάτης, που νοσηλεύτηκε επί μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρότατα εγκαύματα, με δηλώσεις του στην «Ε» και με κατάθεσή του στην ανακρίτρια του Πύργου προχθές το μεσημέρι, υποστηρίζει ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή του επειδή -όπως λέει- απέμεινε μόνο αυτός να έχει δει τα όσα τραγικά συνέβησαν στη «στροφή του θανάτου» στην Αρτέμιδα τον Αύγουστο του 2007.
Ο τρόμος του -όπως λέει- έχει άμεση σχέση με τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο, ο οποίος ουδέποτε βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο όπως δήλωνε στα ΜΜΕ και στις καταθέσεις του και ουδέποτε βοήθησε το αντιδήμαρχό του Αντώνη Κρέσπη που υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα και πέθανε μερικές εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο.
«Είμαι ο μοναδικός επιζών μάρτυρας από τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από την Αρτέμιδα και φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου εξ αιτίας των όσων υποστηρίζει και καταθέτει σήμερα ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και τα οποία δεν είναι αληθινά», λέει στη μαγνητοφωνημένη συνέντευξή του στην «Ε» ο Σπύρος Κιόσια και καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος ψεύδεται όταν λέει σε καταθέσεις και σε συνεντεύξεις του ότι βρισκόταν την ώρα του περιστατικού εκεί που ήταν κι αυτοί στη στροφή έξω από την Αρτέμιδα.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόταν εκεί αλλά αλλού, σε άλλο σημείο της περιοχής», λέει. «Δεν ήταν εκεί!»«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου διότι ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά ότι ως μοναδικός μάρτυρας γνωρίζω ότι την ώρα που καιγόμασταν δεν ήταν εκεί και ότι λέει ψέματα για κάποιους δικούς του λόγους που δεν γνωρίζω. Αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, με κάνει να φοβάμαι και για τον επιπλέον λόγο επειδή είμαι ξένος».
Ο Σπύρος Κιόσια αποκαλύπτει την περίεργη συνομιλία που είχε με τον αντιδήμαρχο της Ζαχάρως Αντώνη Κρέσπη στον τόπο της φωτιάς.«Ρίξαμε χώμα επάνω μας και σκάψαμε για να προφυλαχτούμε από τη φωτιά, την ώρα που καιγόταν δίπλα μου φώναζε συνέχεια ότι "...μας έκαψε ο Πανταζής ...μας έκαψε ο Πανταζής όλους". Αυτή τη συνομιλία την έχω καταθέσει και στον ανακριτή. Ηταν μόνος του εκεί. Μου το είπε όταν σηκωθήκαμε και πήγαμε προς το τζιπ που καιγόταν. Πήγα κοντά να δω αν ήταν κάποιος μέσα και εκείνος μου είπε ότι ο Πανταζής δεν ήταν εκεί».
Η «Ε» αναζήτησε τον κ. Χρονόπουλο αλλά δεν τον βρήκε για να πάρει την άποψή του. Από το περιβάλλον του όμως έγινε γνωστό ότι όλα όσα υποστηρίζει ο νεαρός Αλβανός αυτόπτης μάρτυς είναι ανακριβή και άνευ σημασίας, διότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως, μαζί με τον τότε αντιδήμαρχο Σπύρο Μπιλιώνη, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή της Αρτέμιδας, εκεί όπου βρήκαν τραγικό θάνατο συνολικά 26άτομα, με σκοπό να βοηθήσει τους συμπολίτες του.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/10/2008

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diskoli keri gia iroes.prepi na ta exis poi megala gia na ta vazis me mafiozous.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ;;;;
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ-ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΠΟΥ "ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ"!!!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ. θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!
ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ