ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ



ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ?

Άλλο ένα κρούσμα δημοσιογραφικής αλητείας εκδηλώθηκε στην «κατακαημένη» Ηλεία …

Η «δημοσιογράφος» της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» Πύργου ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ, χωρίς να το γνωρίζει ο εκδότης και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Λεωνίδας Βαρουξής, » δημοσίευσε στην εφημερίδα όπου εργάζεται και στην στήλη με τα σχόλια , την ενέργεια του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου να υποβάλλει μήνυση σε εμένα και κατ επέκταση και στην «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι .

Ο λόγος είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ο μοναδικός επιζών της Αρτέμιδας Σπύρος Κιόσια ο οποίος αφού δήλωσε ότι φοβάται για την ζωή του , αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως δεν ήταν στην Αρτέμιδα όταν καίγονταν η περιοχή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος…

Σε βάρος του δημάρχου της Ζαχάρως έχουν εκδοθεί καταδικαστικές ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ και της ΠΟΕΣΥ για την προκλητική άρνησή του να μιλάει και να δίνει εξηγήσεις για τα διάφορα ζητήματα στον υπογράφοντα.

Σημειώνεται ότι ελάχιστε ημέρες μετά το ρεπορτάζ πληρωμένοι τραμπούκοι μου επιτέθηκαν έξω από το σπίτι μου και μου προξένησαν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η «δημοσιογράφος» ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ που καλύπτει για την εφημερίδα της τον συγκεκριμένο δήμο, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ…ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ , ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ.

ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ …

Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια , θάρρος και τσαμπουκά την δημοσιογραφική έρευνα και τις αποκαλύψεις μας για τα όσα συμβαίνουν στο «κράτος της Ζαχάρως».

Οι πολίτες της Ηλείας κρίνουν, αξιολογούν και γνωρίζουν το κίνητρο των πράξεων του καθενός μας…
Η ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ? ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ? ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΝΟΣ ΑΡΑΓΕ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ