ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕ "ΚΑΤΗΓΟΡΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ


ΝΕΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΣΤΟ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ -
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ...


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


Πρόσωπο που εμπλέκεται – με βάση τα στοιχεία και την ανακοίνωση των διωκτικών Αρχών – σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών στην Ηλεία , τοποθέτησε με την υπόδειξη των κομματικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας , το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην ακριβοπληρωμένη θέση του διοικητή της «αποθήκης παιδικών ψυχών» του Κέντρου Περίθαλψης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΠΕΠ) Λεχαινών.

Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο της Βουπρασίας Σωτήρη Θανάσουλα ο οποίος με την αριθμ. Π4/ΓΠοικ 172737/23.12.2008 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινων. Αλληλεγγύης διορίστηκε στις 5.1.2009 ως νέος διοικητής στο πολύπαθο ίδρυμα έχοντας την ιδιότητα του Τεχνολόγου Πολιτικού Μηχανικού (Δομικών Εργων) !

Όπως αναφέρεται στην υπ. αριθμ. 7017/13/125ιδ/30.6.2007 πολυσέλιδη αναφορά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αμαλιάδας (βρίσκεται στην διάθεση της «Ε») ο νυν διοικητής του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών και πρώην δήμαρχος Βουπρασίας όχι μόνο ανεχόταν την δράση του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων στον δήμο του αλλά είχε τακτοποιήσει και ο ίδιος παράνομα αλλοδαπές γυναίκες παρουσιάζοντας ψευδώς ότι αυτές εργάζονταν ως εργάτριες στα κτήματά του…

Στο ίδιο πρόσωπο αναφέρεται επίσημα και η από 4.7.2007 ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ , ( η «Ε» είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ σε αυτή στις 5.7.2007)

«Το κύκλωμα δραστηριοποιήθηκε επί διετία τουλάχιστον και μάλιστα υπό την ανοχή του τότε δημάρχου, στον οποίο, ενώ είχε καταγγελθεί η δραστηριότητα, δεν είχε προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και υπογραμμίζει ότι: « Από τα στοιχεία που κατασχέθηκαν υπολογίζεται ότι ο αριθμός των παρανόμως τακτοποιηθέντων αλλοδαπών ανέρχεται σε χιλιάδες, ενώ τα χρηματικά ποσά που αποκόμισε το κύκλωμα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…» - αναφέρει η ανακοίνωση των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ.


Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου προσώπου ως διοικητή στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών εγείρει πλήθος ερωτημάτων για την εξυπηρέτηση υμετέρων του κυβερνώντος κόμματος καθώς και την στάση και το ενδιαφέρον των αρμοδίων απέναντι στο ίδρυμα. Πριν από μερικά χρόνια , όπως είχε αποκαλύψει η «Ε», στην θέση του διοικητή στο εν λόγω ίδρυμα είχε τοποθετηθεί 70χρονος έμπορος ο οποίος έλαβε πτυχίο σε ηλικία 70 ετών από την Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών προκειμένου να έχει τα προσόντα για να τοποθετηθεί.-


nodaros@enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ