ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ... ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ... ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...



ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" 20.2.2009

Θολό ψάρεμα
Στα θολά νερά των στελεχών της Ν.Δ. φαίνεται ότι «ψαρεύει» ψήφους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Μιχάλης Κατρίνης, απαξιώνοντας με τη στάση του το κόμμα του, τους συναδέλφους του, τα κόμματα της Αριστεράς και τη δημοσιογραφική έρευνα. Προ ημερών ο άλλος Ηλείος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αργυρόπουλος και οι γραμματείς των Ν.Ε. του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία Χρήστος Γιάνναρος και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, με δηλώσεις τους στην «Ε» είχαν καταδικάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την προκλητική τοποθέτηση στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, ως διοικητή, ενός προσώπου που εμπλέκεται, με βάση την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στη Βουπρασία Ηλείας. Ομως, ο κ. Κατρίνης, αντί να καταδικάσει και αυτός με τη σειρά του την τοποθέτηση του διοικητή, πήγε προχθές στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, αντάλλαξε χαμόγελα και χειραψίες με το εν λόγω πρόσωπο και αποχώρησε σαν να μη συνέβη τίποτα!
Μ.ΝΟΔ.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

"Στην Ελευθεροτυπία της Παρασκευής, 20/2/09, δημοσιεύεται σχόλιο του συντάκτη σας, κου Νοδάρου, από το οποίο δημιουργούνται ψευδείς και λανθασμένες εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Το ενδιαφέρον μου για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών δεν είναι ούτε συγκυριακό ούτε πρόσκαιρο. Τους τελευταίους 18 μήνες έχω επισκεφτεί 6 φορές το Κέντρο, τη μία μάλιστα το επισκεφτήκαμε μαζί με το συνάδελφό μου, κο Κουτσούκο, προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με το διοικητικό κενό που υπήρχε.
Στις 16 Φεβρουαρίου που επισκέφτηκα για τελευταία φορά το Κέντρο, είχα συνάντηση με τη διοίκησή του και με το Σύλλογο Εργαζομένων για τα πολλά και πιεστικά προβλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εμποδίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του.
Είναι δεδομένο ότι ο Υπουργός Υγείας οφείλει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα που έχει ανακύψει με το Διοικητή του Κέντρου, αφού υπάρξει πρώτα πλήρης διερεύνηση.
Τα προβλήματα όμως του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών δεν μπορούν να περιμένουν και πρωταρχικός μου στόχος είναι να μπορεί αυτό το Κέντρο να προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και να μη μετατραπεί σε «αποθήκη ψυχών». Αυτή είναι η προτεραιότητά μου και αυτό επιτάσσει η συνείδησή μου.
Η προσπάθεια του κου Νοδάρου να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος μου πέφτει στο κενό. Έχω μία διάφανη και κρυστάλλινη πορεία ετών, την οποία δε θέτω υπό αμφισβήτηση."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η "διάφανη και κρυστάλλινη πορεία ετών"-την οποία δε θέτεις και υπό αμφισβήτηση Μιχάλη,συγγνώμη κιόλας-κρίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τον απλό κόσμο(από τη στιγμή που επέλεξες τούτο τον δρόμο της δημόσιας έκθεσης και προβολής),όχι από εσένα,άμα αρχίσεις και 'συ τις αλαζονικές συμπεριφορές των άλλων "παλαιότερων" συντρόφων ζήτω που καήκαμε(και κάηκες).Αντί να πεις "συγγνώμη,λάθος η χρονική στιγμή της επισκέψεως και των χαριτωμένων photos" και να 'σαι και μάγκας το γυρνάς στη κόντρα.Λες και είχε όρεξη ο Νοδάρος ή ο κάθε Νοδάρος να ασχοληθεί με την πάρτη σου.Κλείνω με τις κουβέντες σου:"Είναι δεδομένο ότι ο Υπουργός Υγείας οφείλει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα που έχει ανακύψει με το Διοικητή του Κέντρου, αφού υπάρξει πρώτα πλήρης διερεύνηση.".Α μπράβο,περίμενε πρώτα και χαιρετούρες μετά βρε Μιχάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ