ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ




Φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από ασφαλίτες
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Τον άγριο ξυλοδαρμό του από δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας Πάτρας, μέσα σε όχημα της αστυνομίας, καταγγέλλει με μήνυσή του προς τον τοπικό εισαγγελέα πλημμελειοδικών ο 24χρονος Ανδρέας Χρυσικός, φοιτητής των ΤΕΙ, που βρέθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες στον χώρο όπου διαδήλωναν προχθές οι Αφγανοί μετανάστες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή τους από ιδιοκτήτη φορτηγού.
«Χωρίς κανένα λόγο και καταπατώντας κάθε έννοια της Δημοκρατίας και των νόμων του κράτους επιτέθηκαν στον γιο μου. Βιώσαμε σαν οικογένεια δραματικές στιγμές, καθώς στην αρχή νομίσαμε ότι τον είχαν σκοτώσει. Ζητάμε από τη Δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία των τραμπούκων», λέει στην «Ε» η μητέρα του νεαρού φοιτητή, Αικατερίνη Γατοπούλου, γιατρός και διευθύντρια στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Καραμανδάνιου Νοσοκομείου Παίδων.Οπως αναφέρει στη μήνυσή του ο 24χρόνος (βρίσκεται στη διάθεση της «Ε»), στη διάρκεια της διαδήλωσης ένας άγνωστος άνδρας με μπλε σκούρο μπουφάν βγήκε ξαφνικά μέσα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ και, χωρίς να επιδείξει κάποια ταυτότητα, επιτέθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπά λέγοντας «Αυτός είναι. Αυτό είναι το μ... Σκοτώστε τον».
Με τη βοήθεια δεύτερου ατόμου, που φορούσε λευκό μπουφάν, ο άγνωστος άνδρας τον επιβίβασε σε ένα λευκό βαν της αστυνομίας, όπου βρισκόταν και τρίτος άνδρας και, αφού του έσκισε το μπουφάν, συνέχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και στο στήθος.Συγχρόνως συνέλαβαν κι έναν ακόμη νεαρό, τον Π.Β., όπου μπροστά του οι αστυνομικοί μετά τον ξυλοδαρμό άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν, να δηλώνουν ότι «εμείς είμαστε το κράτος» και να φωνάζουν, μεταξύ άλλων, ότι «η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό», «σας χρειάζεται μια χούντα», «εσείς οι αριστεροί φταίτε για όλα» και «αν ήσασταν στη ναζιστική Γερμανία, θα βλέπατε τι θα παθαίνατε...».
Οι τρεις αστυνομικοί παρέδωσαν έπειτα από λίγη ώρα στον αξιωματικό υπηρεσίας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πάτρας τους δύο νεαρούς και, αφού έγινε εξακρίβωση των στοιχείων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις που επισυνάπτει στη μήνυσή του ο 24χρονος φοιτητής, από τον ξυλοδαρμό του υπέστη «κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάκωση τριτημορίου στέρνου και κάκωση αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης». Οι αρμόδιοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που ρωτήθηκαν χθες από την «Ε», δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/03/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ