ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Σε δίκη για το «πάρτι» των εργολάβων στην Ηλεία


( Και κλααααααααααμα ! η κοτουλα - φρου φρου και αρώματα με τις υψηλές γνωριμίες ... ρεπορτερ της Ηλείας !)

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας παραπέμπεται να δικαστεί στις 8 Οκτωβρίου 2009 ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας Νικόλαος Σιάνης με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και της απείθειας. Κατηγορείται ότι παρέβη το καθήκον του σε 22 περιπτώσεις παράνομων λήψεων αδρανών υλικών από τοπικούς εργολάβους στα ποτάμια της Ηλείας Πηνειακό Λάδωνα και Αλφειό την περίοδο 2005-2007, ενώ δεν χορήγησε στις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου τα στοιχεία που του ζήτησαν, με αποτέλεσμα η έρευνα να καθυστερήσει.
Την ίδια ώρα λόγω των ραγδαίων εξελίξεων σε βάρος του και των εντονότατων αντιδράσεων, φαίνεται να «παγώνει» η «αναβάθμισή» του και τοποθέτησή του ως προϊστάμενου στην Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας.Ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας παραπέμπεται στο δικαστήριο με βάση την υπ. αριθμ. 352/Α/2008 Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.Σε αυτή, όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών με ρεπορτάζ η «Ε», οι επιθεωρητές - ελεγκτές Λάμπρος Χρανιώτης και Παντελής Αναστάσιος περιγράφουν με λεπτομερή τρόπο το «αμαρτωλό πάρτι» που είχαν στήσει επί σειρά ετών οι μεγαλοεργολάβοι της Ηλείας στα δύο ποτάμια του νομού υπό την ανοχή του κ. Σιάνη, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν επιλήφθηκε για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων και προστίμων, μετά την κοινοποίηση εγγράφων των Αστυνομικών Τμημάτων του νομού για παράνομες δραστηριότητες στους δύο ποταμούς από τις εταιρείες εξόρυξης αδρανών υλικών.Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου έχει παραπέμψει τον κ. Σιάνη σε πειθαρχική δίκη λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς στη διάρκεια του ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και για τη μη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων σε όσες υποθέσεις παράνομων αμμοληψιών ήρθαν σε γνώση του από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.Με εντολή του υπουργείου Οικονομικών και του εισαγγελέα, κατά του κ. Σιάνη αυτή την περίοδο διενεργείται έλεγχος σε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ η Αστυνομία πριν από δύο εβδομάδες, ύστερα από εισαγγελική εντολή, κατέσχεσε τον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή και όλους τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας.Η περίπτωση του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας έφτασε πρόσφατα και στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/03/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ