ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...


IOSPRESS
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 25.7.2009
Νυχτερινές εφόδους, προκλητική παρακολούθηση και παρενόχληση συγγενών περιλαμβάνουν οι νέες πρακτικές της Αντιτρομοκρατικής, όπως καταγγέλλει ο Γ.Α.
Η αγωνιώδης προσπάθεια των αρμόδιων για την τάξη υπουργών να βρουν τις «επικίνδυνες σχέσεις» νονών της νύχτας, μπράβων, εργολάβων χωματουργών, κουμπάρων και «τρομοκρατίας» άρχισε να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Πολίτης με ενεργή συμμετοχή σε επιτροπές αλληλεγγύης σε πολιτικούς κρατούμενους εδώ και δεκαετίες, ο Γ.Α. μας κατήγγειλε μια σειρά από προκλητικές ενέργειες από πλευράς οργάνων της τάξης σε βάρος του και σε βάρος της οικογένειάς του. Ο ίδιος και η συνήγορός του κατήγγειλαν τα εξής περιστατικά:
Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Αθήνα αντιλήφθηκε ότι κάποιοι είχαν μπει μέσα, είχαν αποσυνδέσει τα καλώδια του τηλεφώνου και του Ιντερνετ, είχαν ανοίξει τον φορητό υπολογιστή, τον παράτησαν ανοιχτό και έχοντας χρησιμοποιήσει την τουαλέτα επιδεικτικά... δεν είχαν τραβήξει το καζανάκι. Από το σπίτι δεν έλειπε κάτι, η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί και μάλιστα ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ενημέρωσε τον Γ.Α. ότι δύο γεροδεμένοι νέοι άνδρες βγήκαν από
το σπίτι του και κλείδωσαν με κλειδί την πόρτα.
Δύο μέρες μετά, η πρώην σύζυγός του, που είναι γιατρός σε νησί, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 12 παρά τέταρτο τη νύχτα από άγνωστο που δήθεν έκανε έρευνα για το Πανεπιστήμιο Βόλου, ενδιαφερόταν να μάθει πόσα τ.μ. είναι το σπίτι της στο νησί, αν έχει κήπο και αν ο σύζυγός της μένει μόνιμα στην Αθήνα. Η γυναίκα φυσικά δεν απάντησε και όταν διαμαρτυρήθηκε για την ώρα του τηλεφωνήματος τής έκλεισαν το τηλέφωνο. Το ίδιο ακριβώς τηλεφώνημα με το ίδιο περιεχόμενο δέχτηκε και στενός φίλος του Γ.Α. που ζει μόνιμα σε άλλο νησί.
Την παραμονή της επίσκεψης του Γ.Α στην πρώην σύζυγό του και στο παιδί του εμφανίστηκαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής (με ένα Cherokee και μια μηχανή) μαζί με τον διοικητή ασφαλείας του νησιού σε γκαράζ συγγενή του Γ.Α. και τον «ενημέρωσαν» ότι βρισκόταν στο νησί ένας ύποπτος για τη βόμβα στη Eurobank και μάλιστα ετοίμαζε χτύπημα και στο νησί. Το ίδιο έκαναν και στον ιδιοκτήτη ταβέρνας του νησιού όπου εργαζόταν παλιά ο Γ.Α.
Από την επομένη και για διάστημα 4-5 ημερών η μηχανή της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσε στενά τη σύζυγο του Γ.Α., «συνοδεύοντάς» την μέχρι την πόρτα του ιατρείου και όταν ο Γ.Α. πήγαινε να τους ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει, έφευγαν. Μόλις δε τελείωσε το «στενό» μαρκάρισμα, η πρώην σύζυγος του Γ.Α. άρχισε να λαμβάνει «ενημερωτικά» μηνύματα στο κινητό της για τη σχέση του Γ.Α. με τη νυν σύντροφό του. Για την προστασία της πρώην συζύγου του αλλά κυρίως του παιδιού του, ο Γ.Α. δεν θέλησε να δημοσιευτεί το όνομά του (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ