ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ Ο "ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ"


Ο δήμαρχος της Ζαχάρως ...κατέβασε τα πανό του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψαρευοντας στα θολά γαλάζια νερά της Ζαχάρως , αποκάλεσε τον δήμαρχο ...φίλο !!!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 2.10.2009


Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Την έντονη αντίδραση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία προκάλεσε η προκλητική ενέργεια του πρώην αστυνομικού και δημάρχου τού με «γαλάζια κάλυψη»... κράτους της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, να κατεβάσει τα πανό του ΠΑΣΟΚ ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Με χθεσινή ανακοίνωση, η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ηλείας και η η Δ.Ο. Ζαχάρως κατήγγειλαν δημόσια τον δήμαρχο της Ζαχάρως ότι αυτός αφαίρεσε 4 αεροπανό που είχε αναρτήσει η Δ.Ο. Ζαχάρως στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της επίσημης προεκλογικής περιόδου για το εθνικό Κοινοβούλιο της χώρας.
«Η αυθαίρετη και αυταρχική αυτή πράξη, που θυμίζει άλλες εποχές που υπηρέτησε ο κ. Χρονόπουλος και έγινε χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. Ζαχάρως ή έστω χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση του κόμματός μας, αποτελεί προσβολή στους θεσμούς της χώρας και εμφανή προσπάθεια φίμωσης της δημοκρατικής έκφρασης ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.
Αν ο κ. Χρονόπουλος οφείλει ανεξόφλητα προσωπικά γραμμάτια στην καταρρέουσα απερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., καλό είναι να βρει άλλους τρόπους στήριξής της και προβολής της, όπως προεκλογικές φιέστες εγκαινίων ή υμνώντας το μεγαλειώδες (!) έργο που αφήνει πίσω της, όπως έχει κάνει πολλάκις μέχρι σήμερα ο κ. Χρονόπουλος, λειτουργώντας ως ο Δούρειος Ιππος της Δεξιάς. Και τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία να σεβαστεί ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που τον τίμησε με την ψήφο του και τον εξέλεξε δήμαρχο» -αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

-----------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ : 2.10.2009

Φιλίες
Λίγες ώρες μετά τη γραπτή καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ηλείας κατά του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, που κατέβασε τα πανό του κόμματος, ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Ηλεία Δημήτρης Γεωργακόπουλος τον χαρακτήρισε φίλο του!
«Ο Πανταζής είναι φίλος και, όπως όλοι οι φίλοι, θέλει να με δει όχι μόνο στη Βουλή αλλά και υπουργό», δήλωσε στις τρεις καθημερινές εφημερίδες της Ηλείας ο κ. Γεωργακόπουλος, αφήνοντας... ξερούς τους άλλους υποψηφίους και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής...
Μ.ΝΟΔ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To "άλλο" με την διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ,κατάργησε την αφισσορύπανση το είδατε;!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ