ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ



(σ.σ.: Το γνωστό πολύχρωμο παπαγαλάκι-γιουσουφάκι , ξανά δεν είδε ούτε άκουσε τιποτα γιά την υπόθεση...)

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πειθαρχική δίωξη για μη χορήγηση πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου

«Ο προκλητικός και ατιμώρητος από την Πολιτεία», μέχρι στιγμής, τρόπος λειτουργίας του «κράτους» της Ζαχάρως Ηλείας επισημαίνεται σε επίσημο έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη, με θέμα: «Ασκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του δημάρχου Ζαχάρως».

Το Α.Π. 12883.3.4/08/7.9.2009 έγγραφο, που βρίσκεται στη διάθεση της «Ε», απευθύνεται στον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχει να κάνει με την απίστευτη συμπεριφορά του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, στη δημοσιογράφο-συγγραφέα και πολιτική επιστήμονα Νέλλυ Ψαρρού, όταν η τελευταία θέλησε να προμηθευτεί τα πρακτικά συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούσαν την προγραμματική σύμβαση για τη σκανδαλώδη προεκλογική παραχώρηση στον δήμο έκτασης 2.500 στρεμμάτων από την ΚΕΔ.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της συνομιλίας της δημοσιογράφου με τον κ. Χρονόπουλο που αναφέρεται στο βιβλίο της: «Ταξίδι στη Σαμοθράκη». «Ακου να δεις κοπελιά. Δεν ξέρω ποια είσαι και τι το θέλεις». «Μα αφού σας εξήγησα» του απαντώ, με απόλυτη ψυχραιμία και συνεχίζω: «δηλαδή τι, πώς να αποδείξω ότι δουλεύω στο Πανεπιστήμιο, να σας στείλω τη σύμβασή μου;».

«Ε ναι... Κάτι τέλος πάντων. Τι! Με παίρνει τώρα μια κοπελιά και μου ζητάει... Πού να ξέρω εγώ...».

«Δεν του απάντησα ότι έχω έννομο συμφέρον και οφείλουν να μου το δώσουν. Εστειλα γραπτώς το αίτημά μου. Οταν επικοινώνησα μετά από λίγες ημέρες με τη γραμματεία, μου είπαν ότι ο δήμαρχος αρνείται να το δώσει...».

Τελικά η κ. Ψαρρού προσέφυγε στον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος με επιστολή του στον δήμαρχο της Ζαχάρως, αφού εξέθεσε το νομοθετικό πλαίσιο, ζήτησε να χορηγηθούν στη δημοσιογράφο τα σχετικά έγγραφα.

«Ο δήμαρχος Ζαχάρως ουδέποτε απάντησε...» -σημειώνεται στο έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη και καλείται ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να διερευνηθεί η περίπτωση πειθαρχικής ευθύνης του δημάρχου και κάθε άλλου αρμόδιου για τον χειρισμό της υπόθεσης υπαλλήλου «για την μη τήρηση εκ μέρους του Δήμου Ζαχάρως του άρθρου 4 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και για την άρνηση συνεργασίας με τον Συνήγορο του Πολίτη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νοδάρε,

δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος (Χρονόπουλος) "κρατάει" πολλούς κι έτσι απολαμβάνει αυτή την ασυλλία όποια κυβέρνηση και αν έρθει σ αυτόν τον τόπο? Τόσο πολύ εξυπνάδα θέλει να το αντιληφθείτε?

Διατυπώστε καλύτερα το ερώτημα "τί τέλος πάντων ξέρει για όλους τους πολιτικούς αυτός ο γραφικός τύπος?"

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ