ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ


18 χλμ. θάνατος-μυστήριο

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 12.1.2010

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο του 51χρονου αστυνομικού διευθυντή Ζακύνθου Βασίλειου Πατσούρη, που βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στην ερημική παραλία «Πόρτο Μπανάνα» της περιοχής του Βασιλικού με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Το άψυχο σώμα του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα, εντοπίστηκε τυχαία από κάτοικο της περιοχής ο οποίος σοκαρισμένος ενημέρωσε το λιμεναρχείο και την Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νησί ενώ με πλωτό του Λιμενικού Σώματος μετέβησαν από την Πάτρα στη Ζάκυνθο αργά χθες το απόγευμα ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Σωτήρης Χρονόπουλος, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα και κλιμάκιο αστυνομικών προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση.

Για την Αστυνομία που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του αστυνομικού διευθυντή Ζακύνθου, ο θάνατός του οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτοκτονία. Ομως πονοκέφαλο αποτελεί το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του καθώς αυτό απέχει δεκαοχτώ περίπου χιλιόμετρα από τον τόπο όπου υπηρετούσε και διέμενε. Απόσταση που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων τη διένυσε λίγες ώρες πριν πεθάνει με τα πόδια (!)

Ενας από τους τελευταίους κατοίκους της περιοχής που είδε τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ζωντανό, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Βασιλικού Πέτρος Γιαννούλης, περιέγραψε συγκλονισμένος στην «Ε» την αναπάντεχη συνάντηση που είχε μαζί του πριν αποκαλυφθεί το μοιραίο:

«Τον συνάντησα στις 10.30 το πρωί στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ζακύνθου-Βασιλικού. Πήγαινε με γοργό βηματισμό και σκυμμένο το κεφάλι προς τον Βασιλικό. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν κι ένα σκούρο παντελόνι και όταν πλησιάζοντας κατάλαβα ότι ήταν ο αστυνομικός διευθυντής, μείωσα ταχύτητα στο αμάξι μου, του κορνάρισα για να τον χαιρετήσω αλλά δεν πήρα απάντηση. Τρεις περίπου ώρες μετά ένας συγχωριανός με πήρε τηλέφωνο λέγοντας ότι είχε βρει το πτώμα ενός άνδρα στην παραλία. Πήγα αμέσως εκεί και είδα να βρίσκεται πεσμένος στην άκρη της θάλασσας ο αστυνομικός διευθυντής. Απ' ό,τι γνωρίζω δεν βρέθηκε κάποιο όπλο στο σημείο εκείνο. Κάποιες φορές που τον είχα επισκεφθεί για να του θέσω κάποια ζητήματα της περιοχής είχα παρατηρήσει ότι ήταν λιγομίλητος».

Ο νομάρχης Ζακύνθου Διονύσης Γάσπαρος μιλώντας στην «Ε» εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον θάνατο του αστυνομικού και άφησε αιχμές ότι αυτός ενδεχομένως να μην ήταν τυχαίος...

«Ο θάνατος του αστυνομικού διευθυντή είναι γεμάτος από αναπάντητα ερωτηματικά. Προσωπικά τον γνώριζα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω και ως γιατρός ότι μπορεί να ήταν κλειστός τύπος, υπηρεσιακός και τυπικός, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έδειχνε ότι έπασχε από κάποια ψυχική νόσο. Το γεγονός ότι βρέθηκε 18 χιλιόμετρα μακριά από την Ζακύνθο σε μια περιοχή ερημική κατά τους χειμερινούς μήνες και μέσα στη θάλασσα το μισό του σώμα, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και απορίες που θα πρέπει να απαντηθούν. Επίσης η μη ανεύρεση του περιστρόφου του είναι και αυτό ένα ερωτηματικό», δήλωσε ο κ. Γάσπαρος.

nodaros@enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ