ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ...ΚΑΓΚΕΛΟ !


Εδώλιο έξι φορές σε ένα μήνα για τον δήμαρχο Ζαχάρως

Εξι (!) φορές κατηγορούμενος σε ισάριθμες δίκες, σε χρονικό διάστημα ενός μηνός, εμφανίζεται με βάση τις νέες ποινικές διώξεις και τα κατηγορητήρια ο πρώην αστυνομικός και δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος για μια σειρά παρανομιών που έχουν να κάνουν με την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, τις καταπατήσεις ιδιωτικών και δημόσιων περιοχών και την επιβολή προστίμων από αυθαίρετες καντίνες στην παραλία.

Για τις τρεις πρώτες δίκες που αφορούσαν την καταπάτηση χώρων ιδιωτών και περιοχής που ανήκει στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως, ο κ. Χρονόπουλος, μέσω της δικηγόρου Σούλας Τζίνη που είναι και αντιδήμαρχος στην πόλη του Πύργου, κατάφερε να πάρει αναβολή χθες στο Τριμελές Εφετείο της Πάτρας.

Οι υπόλοιπες δίκες σε βάρος του εκδικάζονται στις 13 και 21 Ιανουαρίου 2010 στο Πρωτοδικείο και στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πύργου αντίστοιχα και στις 5 Φεβρουαρίου 2010 στο Τριμελές Εφετείο Πατρών. Η τελευταία περίπτωση με βάση το 1027/2009 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, που έχει στη διάθεσή της η «Ε», αφορά την παραπομπή του δημάρχου της Ζαχάρως για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση «με σκοπό να προσπορίσει παράνομο περιουσιακό όφελος», για παράνομη δημοπρασία καντίνας. Ο κ. Χρονόπουλος κατηγορείται επίσης ότι δεν χορήγησε όπως έπρεπε έγγραφα από την όλη διαδικασία σε σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πατρών παραπέμπονται επίσης για την ίδια υπόθεση δύο ακόμη άτομα, τα οποία συμμετείχαν σε παράνομο -κατά τη δικαστική δίωξη- διαγωνισμό ενοικίασης καντίνας σε παραλιακή και προστατευόμενη από το Natura 2000 περιοχή, στην οποία κατασκευάστηκαν αυθαίρετα κτίσματα κι έγιναν παράνομες επιχωματώσεις επάνω στη ζώνη αιγιαλού και παραλίας.

Για όλες τις παραπάνω δίκες, όπου παραπέμπεται ως κατηγορούμενος ο δήμαρχος της Ζαχάρως, συνεδρίασε η Δημαρχιακή Επιτροπή (!) με σκοπό να εγκρίνει τις αμοιβές και τη δικηγόρο που χρησιμοποιεί.

«Η συγκεκριμένη συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής και τα θέματα που περιλάμβανε αυτή είναι ενδεικτικό της σκοτεινής και παράνομης κατάστασης που επικρατεί στο δήμο της Ζαχάρως με την προκλητική κάλυψη των αρμοδίων», δήλωσε στην «Ε» το μέλος της επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Σαντάρμης.

Ερωτηθείς από την «Ε» ο νέος γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, δήλωσε άγνοια για τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο της Ζαχάρως και δεσμεύτηκε ότι όταν ενημερωθεί θα πράξει τα νόμιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ