ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δραματικές εξελίξεις συνέβησαν αργά χθες την νύχτα στην Δυτική Ελλάδα όταν με αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου και για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί , απομακρύνθηκε ο γενικός γραμματέας Τάσος Αποστολόπουλος και την θέση του πήρε ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Τον νέο Περιφερειάρχη επισκέφθηκε αμέσως στον πολυτελές γραφείο του ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας και του ευχήθηκε καλή πορεία στο δύσκολο έργο του. (βλέπε φωτό)

Ο κ. Καφύρας ζήτησε από τον κ. Χρονόπουλο να μεριμνήσει για τα δύσκολα προβλήματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος στην Ηλεία και ειδικά την τουριστική αξιοποίηση του Καϊάφα και γενικά προβλήματα με την Πολεοδομία.

Από την πλευρά του ο νέος γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αφού ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την εμπιστοσύνη που εξακολουθεί να του δείχνει τόσο καιρό, υποσχέθηκε ότι θα πράξει το καλύτερο για την περιοχή και υπογράμμισε ότι είναι διατεθειμένος ακόμα και να παρανομήσει για το καλό του τόπου και των συμπολιτών του.

« Οποιος φέρει εμπόδιο στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας θα τον εκτελέσω στην πλατεία» - δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της πρώτης ολιγόλεπτης συνέντευξή του στα ΜΜΕ.

Ο νέος Περιφερειάρχης επικήρυξε με το ποσό του 1.000.000 ευρώ τον δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας Μάκη Νοδάρο και τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ζητώντας από τους πολίτες και τις αρχές την άμεση σύλληψή τους και την παραπομπή τους σε ειδικό λαϊκό δικαστήριο κάτω από τον μεγάλο πλάτανο της Ζαχάρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ