ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ"


Η ΕΣΗΕΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Μ. ΝΟΔΑΡΟ & Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ

9 Απριλίου 2010

Την προσεχή Πέμπτη, 15 Απριλίου ο Μάκης Νοδάρος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, μετά από μήνυση του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, έπειτα από σειρά δημοσιογραφικών αποκαλύψεων. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Νοδάρος μαζί με το συνάδελφο Κώστα Βαξεβάνη αποκάλυψαν σειρά διοικητικών, πολεοδομικών και άλλων αυθαιρεσιών, οι οποίες έδωσαν το έναυσμα για τη διοικητική και δικαστική διερεύνηση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής της Ζαχάρως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του δημοσιογραφικού κόσμου προς τους συναδέλφους Μάκη Νοδάρο και Κώστα Βαξεβάνη και δηλώνει ότι οι δημοσιογράφοι, μαχόμενοι καθημερινά για το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης, θα συνεχίσουν να υπηρετούν την αλήθεια και την υπεύθυνη πληροφόρηση του ελληνικού λαού.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ