ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Νίκος Τσούκαλης
Βουλευτής Αχαΐας
Κανάρη 20 26222 Πάτρα
Τηλ. 2610 341 123 fax 328 179
e-mail n.tsoukalis@gmail.com ΠΑΤΡΑ, 13-4-2010

http://ntsoukalis.blogspot.com

Δελτίο τύπου

Δήλωση του Νίκου Τσούκαλη για την παραπομπή σε δίκη του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου

Η παραπομπή σε δίκη στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας του μαχητή δημοσιογράφου της Ηλείας Μάκη Νοδάρου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη σοφία της λαϊκής ρύσης «εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι».
Επειδή οι αποκαλύψεις του και οι δημοσιογραφικές του έρευνες για το περίφημο πλέον «Κράτος της Ζαχάρως» αλλά και οι διεισδυτικές του έρευνες για οικονομικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα ενοχλούν, προσπαθούν με διώξεις και αντιπερισπασμούς να τον φιμώσουν.
Το κόμμα μου αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε πολλές φορές μεταφέρει στη βουλή, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, θέματα που ο Μάκης Νοδάρος ανέδειξε με τη μαχητική του πένα.
Είμαστε στο πλευρό του και αυτή τη φορά εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στην δικαστική του περιπέτεια αλλά και στον αγώνα του για να μπορεί (αυτός και κάθε ελεύθερος δημοσιογράφος) να υπηρετεί την αλήθεια και την υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών.

------------------------------------------------------------------------


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑΣ

Αθήνα, 13/04/2010

Δελτίο τύπου

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμπαρίστανται στο Μάκη Νοδάρο
Για τη μήνυση του Δημάρχου Ζαχάρως
Αιτία οι απόψεις που είχε διατυπώσει ο ΜΝ, μετά δολοφονική επίθεση που είχε υποστεί το 2008
Την Πέμπτη, 15 Απριλίου έχει προσδιορισθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, η δίκη του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου μετά από μήνυση του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος θεώρησε ότι «εμμέσως εθίγη» από απόψεις που εξέφρασε στην ιστοσελίδα του για τους πιθανούς δράστες σοβαρής επίθεσης εναντίον του.
Θυμίζουμε ότι ο Μάκης Νοδάρος δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 23.10.2008 από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Μια επίθεση της οποίας οι δράστες δεν έχουν δυστυχώς ακόμη βρεθεί.
Ο συμπολίτης μας Μάκης Νοδάρος είναι γνωστός ως μαχητικός, καλά πληροφορημένος και ενοχλητικός για την εξουσία δημοσιογράφος. Επανειλημμένα έχει ιδιαίτερα αναδείξει θέματα προσβολών κατά του φυσικού περιβάλλοντος. Μηνύσεις προσώπων όπως ο δήμαρχος Ζαχάρως, μόνο να χαλυβδώσουν την μαχητικότητα και την παρρησία τους μπορούν.
Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Ηλείας και Αχαΐας του εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη βεβαιότητα μας για την πανηγυρική του δικαίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γιώργος Κανέλλης 6972 902750

---------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
27063 Λαμπεία Τηλ. 6972295293 Δίβρη 12-4-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμπαράστασης στο δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο

Την Πέμπτη 15 Απριλίου δικάζεται ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος στο Τριμελές Πλημ/κείο Ηλείας μετά από μήνυση του γνωστού και μη εξαιρετέου Δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου.
Εμείς οι ορεινοί Ηλείοι θεωρούμε χρέος μας να συμπαρασταθούμε στο εκλεκτό συμπολίτη δημοσιογράφο γιατί με την πέννα του αλλά και μέσα από την συχνότητα του Ρ/Σ ¨ΙΟΝΙΟΝ FM¨, με συνέπεια, αγωνιστικότητα και ορθόδοξη δημοσιογραφική πρακτική και δεοντολογία ανέδειξε και στηλίτευσε σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας και μας έσωσε κυριολεκτικά, όπως: 1) ο Μελιταίος πυρετός που ήταν μια μάστιγα για την περιοχή μας 2) τα αισθητικά δάση μας που είναι στο έλεος των καταστροφέων 3) την οικτρή υγειονομική περίθαλψη 4) τα Μνημεία μας και το φυσικό περιβάλλον και άλλα πολλά, για τα οποία του χρωστάμε ευγνωμοσύνη, γιατί κατάφερε να αποκαλύψει τις εγκληματικές πράξεις και να ευαισθητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.
Αυτή την αδούλωτη φωνή της δημοσιογραφίας που ξεχωρίζει από τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, που αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει τα σκάνδαλα και τις ουρανομήκεις παρανομίες (όπως αυτές που αποτελούν συμπαθές σπόρ για την μηνυτή του) θέλει να πλήξει ο γνωστός στο πανελλήνιο Δήμαρχος Ζαχάρως και από άλλες ...ελληνο-ουκρανικές δραστηριότητες. Θέλει να φιμώσει με ποινικές διώξεις και να τρομοκρατήσει τον Μάκη Νοδάρο γιατί κατάφερε να γνωστοποιήσει τα πολεοδομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα του Δημάρχου Ζαχάρως που εμείς οι ορεινοί Ηλείοι βλέπουμε από πρώτο χέρι και θλιβόμαστε (καθόσον για μας η παραλία της Ζαχάρως είναι ο προσφιλέστερος τόπος για θαλάσσια μπάνια).
Ελπίζουμε και πιστεύουμε η ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και θα λάβει υπόψιν της την παλιά λατινική παροιμία που ισχύει για τον Μάκη Νοδάρο ότι «είναι τιμή του να τον κατηγορούν εκείνοι που τους πρέπει να είναι κατηγορούμενοι». Και να τον αποδώσει λευκό, να συνεχίσει το δημοσιογραφικό του λειτούργημα.

Ο πρόεδρος

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του ιστορικού-λαογραφικού περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Κοινωνική Ένωση Αναδημιουργίας»)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ