ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...


ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 13.5.2010

Νέα παραπομπή σε πειθαρχική δίκη με την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου κατά του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, διέταξε προ ημερών ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή τού γ.γ. παραπέμφθηκε προ ημερών στο πειθαρχικό συμβούλιο ο κ. Χρονόπουλος, έπειτα από την εισηγητική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για την άρνησή του να δώσει σε πολίτη αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου.

Αφορμή της νέας παραπομπής του δημάρχου της Ζαχάρως στο πειθαρχικό συμβούλιο αποτέλεσε η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε από τις δικαστικές αρχές της Ηλείας σε βάρος του κ. Χρονόπουλου για την προσπάθεια παραγραφής προστίμου που αφορούσε καντίνες της παραλίας.

Χθες έγινε γνωστό ότι ποινική δίωξη για την κατάρτηση ψευδών βεβαιώσεων ασκήθηκε και στον αντιδήμαρχο της Ζαχάρως, Σπυρίδωνα Μπιλιώνη, ενώ θεωρείται βέβαιη η παραπομπή σε δίκη και υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, οι οποίοι ενεπλάκησαν με διάφορους τρόπους στην υπόθεση.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τις παράνομες ενέργειες για τη μετακύλιση του προστίμου από τους ιδιώτες στον δήμο και τις προσπάθειες παραγραφής προστίμου ύψους 865.000 που επέβαλε η Πολεοδομία σε πέντε ιδιώτες που είχαν προβεί σε αυθαίρετες κατασκευές πάνω στον αιγιαλό και την παραλία της Ζαχάρως και σε χώρο όπου είχε παραχωρηθεί από τον δήμο για τη λειτουργία κινητών καντινών.

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της Ζαχάρως αποποιούνται των ευθυνών τους και ισχυρίζονται ότι όλες τους οι ενέργειες ήταν νόμιμες
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ