ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΙΓΙΟ: ΠΤΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ

Θρήνος στο Αίγιο για την πτήση στο θάνατο

Στο πένθος βυθίστηκε χθες η κοινωνία του Αιγίου, από τον ξαφνικό θάνατο του 50χρονου πρόεδρου της τοπικής αερολέσχης, Απόστολου Κούρτη και του 17χρονου μαθητή Λυκείου, Πέτρου Μαχαίρα, που σκοτώθηκαν όταν το ανεμόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στο έδαφος.


Το τραγικό περιστατικό συνέβη προχθές, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα στην περιοχή Λόγγου του Αιγίου, όταν από άγνωστη αιτία το μικρό ανεμόπτερο έπεσε σε απώλεια στήριξης και συνετρίβη κοντά σε κατοικημένη περιοχή πλησίον του εργοστασίου των «Αχαϊκών Πλαστικών».

Ο θάνατος και των δύο επιβαινόντων στο ανεμόπτερο ήταν ακαριαίος. Οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου, ενώ ο χώρος όπου κατέπεσε το αεροσκάφος φυλάσσεται από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτοψία από το ειδικό κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο Απόστολος Κούρτης, πρόεδρος της Αερολέσχης Αιγίου, χαρακτηριζόταν από τους φίλους του ως πολύ έμπειρος πιλότος και εκπαιδευτής. Ηταν πτυχιούχος χειριστής αεροπλάνων, εκπαιδευτής και εξεταστής υπερελαφρών αεροσκαφών, καθώς και συνεργάτης της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Ασχολούνταν επαγγελματικά με την αεροδιαφήμιση και την έκδοση αεροφωτογραφικών λευκωμάτων, ενώ πρωτοστάτησε στη δημιουργία του μικρού αεροδρομίου στην Τέμενη, όπως και στη δημιουργία της Αχαϊκής Αεραθλητικής Ακαδημίας.

Ο 17χρονος Πέτρος Μαχαίρας ήταν μαθητής της Β'Λυκείου και αγαπούσε πολύ τα αεροπλάνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε του χρόνου να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις για να περάσει στη Σχολή Ικάρων. Τραγική ειρωνεία της τύχης χαρακτηρίζουν οι συγγενείς των δύο νεκρών την ημέρα που συνέβη το δυστύχημα, ανήμερα της γιορτής του 17χρονου Πέτρου και μία μόλις ημέρα πριν από την ονομαστική εορτή του 50χρονου εκπαιδευτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ