ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ -

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ -

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .

Στην ανάκληση της παράνομης άδειας οπλοφορίας του πρώην αστυνομικού και δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, προέβη χθες το μεσημέρι η αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, έπειτα από εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.






Πανταζής Χρονόπουλος

Ο δήμαρχος της Ζαχάρως υποχρεώθηκε να καταθέσει στον διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος την άδεια οπλοφορίας και το όπλο του, όπως προβλέπει ο νόμος, καθώς έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η θεώρηση της άδειας οπλοφορίας του είχε χορηγηθεί το 2008 παράτυπα από την αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Μάλιστα, για την περίεργη υπόθεση ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πύργου διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση καθήκοντος κατά των αστυνομικών που τυχόν εμπλέκονται στο ζήτημα της άδειας οπλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικό ρόλο στην άμεση ανάκληση της παράνομης άδειας οπλοφορίας του δημάρχου της Ζαχάρως και της αφαίρεσης του όπλου του έπαιξε το προχθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα μηδενικής ανοχής στα όσα παράνομα συμβαίνουν στον Δήμο της Ζαχάρως και τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «Ε».

Σε βάρος του κ. Χρονόπουλου διενεργείται από την Εισαγγελία του Πύργου έρευνα για τις απειλές και τους άσκοπους πυροβολισμούς που καταγράφηκαν μέσα από το ντοκιμαντέρ του Κίμωνα Τσακίρη «Sugar Town, η επόμενη μέρα» (http://www.youtube.com/watch?v= 9ZnioOVtH58).

Χθες έγινε γνωστό ότι έφτασε τελικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία στις 23 Ιουνίου 2010 αποφάσισε ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως ζημίωσε με την παραβατική του συμπεριφορά το Ελληνικό Δημόσιο, ανοίγοντας τον δρόμο για την τιμωρία του με αργία ή έκπτωση από το αξίωμά του.

Πηγές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέφεραν ότι εντός των προσεχών ημερών θα ληφθεί και η σχετική απόφαση. Από την πλευρά του ο κ. Χρονόπουλος σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο της Ηλείας αναφέρει ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα και ότι λανθασμένα το ΝΣΚ προέβη στη σχετική γνωμοδότηση σε βάρος του.

Η αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως ζητεί την έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου και υποστηρίζει ότι αυτό αναφέρει ο σχετικός νόμος.

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Χοχοχο! Όλα εδώ πληρώνονται (ελπίζω)!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ