ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΤΕΛΟΣ ( Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ 213-1313581, 213-1313604
fax 210-3393530 210-3636429
e-mail: press¬¬_office_ypes@ypes.gov.gr

ΑΘΗΝΑ, 7 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος της Ζαχάρως κ. Πανταζής Χρονόπουλος για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάση της υπ’ αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Την απόφαση υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΗΛΕΙΑ !


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Μετά από δεκάδες αποκαλυπτικά δημοσιεύματα και έρευνες για το «αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως» η ελευθεροτυπία και η μαχόμενη δημοσιογραφία δικαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Το Υπουργείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με επίσημη ανακοίνωσή του πριν από λίγο αναφέρει ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία διότι ζημίωσε οικονομικά τον δήμο του.

Η ουσιαστική καθαίρεση του εν λόγω αιρετού τοπικού «άρχοντα» δείχνει την απόφαση της κυβέρνησης για μηδενική ανοχή στις παρανομίες που μέχρι χθες παρέμεναν ατιμώρητες.

Δεν είναι τυχαίο ότι με εντολή του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη προχθές αφαιρέθηκε το περίστροφο και η άδεια οπλοφορίας που κατείχε παράνομα ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως.

Η Δημοκρατία και η μαχητική δημοσιογραφία δεν φοβάται τα «κουμπούρια», ούτε τους μπράβους , ούτε τους ψευδομάρτυρες στα δικαστήρια , ούτε τους «νυχτερινούς απεσταλμένους»…

Τώρα κάποια ΜΜΕ στην Ηλεία και κάποιοι «δημοσιογράφοι» που δυστυχώς κατέχουν και θέσεις κλειδιά και τα αφεντικά τους θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους τόσο καιρό έκρυβαν τις παρανομίες του δημάρχου της Ζαχάρως παρότι αυτές δημοσιεύονταν σε μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες .


5 σχόλια:

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

Η δικαιωση ενος αγωνα του δον κιχωτη της επαρχιακης δημοσιογραφιας Μακη Νοδαρου που με κινδυνο της ζωης του (δεχθηκε επιθεση που ποτε δεν εξιχνιαστηκε) αναγκασε το κρατος να εφαρμοσει το νομο σε βαρος ενός πανισχυρου και πανδιαπλεκομενου δημαρχου

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Σιγά μην μπουν στον κόπο να μας εξηγήσουν. Λες και δεν ξέρουμε ρε Μάκη! Ο τοπικός τύπος που εν ευθέτω χρόνο πιθανόν και να μνημονεύεται μαζί με τους κεκοιμημένους, μου θυμίζει αυτό το υπέροχο που έγραψε ο Αριστοφάνης στους "Ιππείς" του: «Ουκ αν μαχαίσετο• χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο», που σημαίνει "Δεν θα μπορούσε να πολεμήσει• γιατί έτσι και πολεμούσε θα χεζόταν". Προτιμούν λοιπόν οι εφημεριδάδες να συνθηκολογούν με τον εχθρό, δηλαδή με εκείνους που πλήττουν παντοιοτρόπως τα λαϊκά συμφέροντα: τα λαμόγια, τους απατεώνες, τους λύκους με την "προβιά" του πολιτικού, του αιρετού, του εκλεκτού του λαού. Θλιβερός δούλος και υπηρέτης των συμφερόντων ο τοπικός τύπος, σκυλί που αν δεν το ταΐσεις θα γυρίσει να σε δαγκώσει.
Ετσι κατάντησε, δυστυχώς. Και όπως θα καταρρεύσει παταγωδώς η παλιά διεφθαρμένη και χρεοκοπημένη πολιτική των μεγάλων εθνικών τραγωδιών, έτσι θα καταρρεύσει και ο ενδοτικός, δουλοπρεπής, κατευθυνόμενος, υποτελής στα συμφέροντα και στις ανομίες τύπος.
Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου, μείνε στις επάλξεις...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ? ΤΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ Μάκη για τον αγώνα που έδωσες. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μάκη.
Το κράτος επιτέλους εφάρμοσε το νόμο!...
Ελπίζω να ντραπούν και οι κάτοικοι της Ζαχάρως και των γύρω χωριών που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια... για μισή αμαξιά χαλίκι και μια παράνομη αδειούλα...

Λες;;;;;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ