ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"





ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ»

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ 


ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001004002&nodeId=37&articleId=3833

Καταπέλτης εναντίον του έκπτωτου πλέον δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, είναι η απόφαση του δικαστηρίου που συζήτησε την αγωγή εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη. Η αγωγή έγινε από τον Πανταζή Χρονόπουλο μετά την εκπομπή που αποκάλυπτε τα έργα και τις ημέρες του στην Ηλεία. Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την αγωγή ως σημαία κατά της εκπομπής αντί των απαντήσεων σε όσα αποκαλύφθηκαν. Σε συνεντεύξεις του μάλιστα σε τοπικές εφημερίδες είχε χρησιμοποιήσει απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηριαμούς: “το κάλπικο κουτι της Πανδώρας” “η στημένη εκπομπή”, “ο συκοφάντης Βαξεβάνης”
Το δικαστήριο λοιπόν που συζήτησε την αγωγή Χρονόπουλου την απέρριψε σημειώνοντας χαρακτηριστικά :
“Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ η οποία προβλήθηκε στις 30-10-2007, δεν είναι ψευδή και συκοφαντικά, παρά τα αντίθετα υποστηριζόμενα από τον ενάγοντα (Χρονόπουλο). Όσα ειπώθηκαν από τον δεύτερο των εναγομένων (Βαξεβάνη) στην προαναφερθείσα εκπομπή είναι αληθή και ήταν επιτρεπτά και αναγκαία για την πληροφόρηση ενημέρωση και κατατόπιση του κοινού”

Ο Χρονόπουλος βεβαίως, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής  και τις απειλές εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη έχει καταδικαστεί για τρία αδικήματα και έχει επίσης ασκηθεί εναντίον του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΗ" ΣΤΙΣ 6.11.2007 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...   

«Ο λαός τους έστειλε για μπάνια»

Ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος ήδη από χθες έδωσε εντολή στον δικηγόρο Παναγιώτη Κλημαντίρη να προχωρήσει σε κατάθεση αγωγής προς το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και αναφοράς προς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και την Ένωση Συντακτών. Ο κ. Χρονόπουλος αναφέρει: «Την εκπομπή του «το κουτί της Πανδώρας», την είχε σχεδιάσει με τον πρώην δήμαρχο Μένη Κριτσέλη, που είναι καταπατητής δημόσιας έκτασης και τους συναρχηγούς Μπούσμπουρα και Βασιλόπουλο, που παρουσίασαν ότι ο δήμος θέλει να καταπατήσει και να καταστρέψει την περιοχή. Μίλησαν για αποκαΐδια, ωστόσο η έκταση των 2600 στρεμμάτων δεν είναι καμένη. Όσο για τις  αυθαιρεσίες περί καντινών που είπαν, έχω να δηλώσω ότι Βασιλόπουλος και Κριτσέλης είχαν δώσει τις άδειες τότε και εγώ προσπάθησα να τις νομιμοποιήσω. Για του λόγου του αληθές έχω και τα έγγραφα και οι άνθρωποι αυτοί αντί να συμπαραταχτούν και να συστρατευτούν όλοι μαζί με την δημοτική αρχή για το καλό του τόπου, μια και μας βρήκε καταστροφή, κοίταξαν πώς θα δυσφημίσουν τον τόπο και πώς θα καταγγείλουν το δήμαρχο. Ο λαός τους έστειλε με 25% να πάνε για μπάνια, αλλά τώρα τους σιχάθηκε και δεν θέλει καν να τους βλέπει»Ο κ. Χρονόπουλος συμπλήρωσε: «Επρόκειτο για κατάπτυστο κατασκεύασμα. Εγώ του έδωσα (σ.σ. στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη) μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ούτε μου είπε περί των γεγονότων που παρουσίασε, για όλα αυτά είχα στοιχεία να του απαντήσω ότι είναι συκοφάντες και ψεύτες όλοι αυτοί που τα έδωσαν. Δυστυχώς συμμετείχε και αυτός στο παιχνίδι». Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Ζαχάρως μια ομάδα κατοίκων της περιοχής θα συνυπογράψουν ή θα καταθέσουν νέες αγωγές για το θέμα αυτό. «Πρέπει να καταλάβουν όλοι πλέον, ότι η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και δεν είναι σκευωρίες και κατευθυνόμενα ρεπορτάζ υπέρ συμφερόντων τα οποία αποβλέπουν σε καταπατήσεις και οτιδήποτε άλλο. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και δεν κατευθύνεται από κανέναν και όλοι αυτοί έχουν κατά καιρούς ξεσκεπαστεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χρονόπουλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια και μιλάμε για το Χρονόπουλο, μια απορία:
Με ποιά ιδιότητα έλαβε μέρος (αλλά και το λόγο!) στην εκδήλωση για τη Μάκιστο;;;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ