ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

  •  
  • Ο Φόλκερ Γιουνγκ έφυγε. Η Siemens μάζεψε τα βαθιά λαρύγγια της μήπως ξεστομίσουν κάτι καινούργιο στην ταξιδιάρα εξεταστική επιτροπή. Μοιράζει και μπόνους στο προσωπικό της λόγω κερδοφορίας. Το παίζει πλέον λευκή περιστερά, ενώ το ελληνικό κράτος απογυμνώνεται.

    Οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Siemens, λευκά κολάρα όλοι τους, δραπετεύουν διαρκώς. Οι Αρχές εκτίθενται και επί νεοδημοκρατικής και επί ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης. Με μια διαφορά: επί Ν.Δ., η φυγή των Χριστοφοράκου-Καραβέλα ήταν πολιτικό θέμα. Επί ΠΑΣΟΚ, η εξαφάνιση Γιουνγκ είναι κάτι που αποσιωπάται και θα ερευνηθεί. Προσεχώς. 

    Εν τω μεταξύ θέλουν να πιστεύουμε πως η εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens θα βρει τους μιζάκηδες πολιτικούς, τους λιγούρηδες υπουργούς που τα παίρνουν με αντιπαροχή συμβάσεις και τις νυφίτσες των κομματικών ταμείων με τα δεύτερα βιβλία. Πάντως, όσο τραβάει αυτό το παραμύθι κι άλλοι κατηγορούμενοι της ίδιας υπόθεσης μπορούν να φύγουν προς φορολογικούς παραδείσους, κατά προτίμηση. Τυχόν ευθύνες κρατικών λειτουργών θα ερευνηθούν κι αυτές από μια νέα ίσως εξεταστική επιτροπή.

    Εν τω μεταξύ η ελληνική αστυνομία, η τυφλή Δικαιοσύνη και η άγρυπνη ΕΥΠ στις εισόδους-εξόδους της χώρας ας μοιράζουν μπλουζάκια. Με τις εξής στάμπες, εναλλακτικώς: Free Christoforakos, free Karavelas, free Jung.

    Ορσε κορόιδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ