ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

ΤΟ ...ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ


http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=19/11/2010&id=225459 

Δημοτικών εκλογών συνέχεια... για τον δήμο της Επιδαύρου καθώς, από ένα ακραίο φαινόμενο παραλογισμού, καλείται η τοπική κοινωνία να προσέλθει εκ νέου στις κάλπες στις 5.12.2010, για να ξαναψηφίσει σε καιρούς Καλλικράτη, δήμαρχο επί Καποδίστρια (!).

Την απίστευτη ιστορία καθημερινής ελληνικής τρέλας περιέγραψε στην «Ε» ο νυν δήμαρχος Επιδαύρου, Νικόλαος Γεώργας: «Στις δημοτικές εκλογές του 2006 κατέθεσα πλήρη συνδυασμό στο πολιτικό πρωτοδικείο Ναυπλίου. Δύο ημέρες πριν από την ανακήρυξη του συνδυασμού εμφανίστηκε στο Πρωτοδικείο μια γυναίκα από τις υποψήφιες που είχα, για να κάνει δήλωση παραίτησης. Ο πρωτοδίκης έκανε την αίτηση δεκτή, παράνομα, όμως, διότι δεν έλαβε υπόψη του το άρθρο 35 του Ν. 3463/2006, που λέει ότι δεν επιτρέπεται η μεταβολή του ψηφοδελτίου, παρά μόνο αν κάποιος υποψήφιος πεθάνει».

Μετά τις εκλογές, ο αντίπαλός του, που έχασε, έκανε ένσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ναυπλίου, που την απέρριψε.
Στη συνέχεια, ο αντίπαλος του κ. Γεώργα έκανε εκ νέου ένσταση στο ΣτΕ, το οποίο και αποφάνθηκε ότι εσφαλμένα έγινε δεκτή η παραίτηση της υποψήφιας και παρέπεμψε σε επαναληπτικές εκλογές. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, αφού αντικατέστησε τη γυναίκα στο ψηφοδέλτιο, αποφάσισε νέες δημοτικές εκλογές για τον Ιούλιο του 2008, όπου ο κ. Γεώργας κέρδισε τον αντίπαλό του με διπλάσιες ψήφους από τις πρώτες εκλογές.

Δεύτερη ένσταση

Ο αντίπαλός του, όμως, δεν το έβαλε κάτω... και στη δεύτερη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου κάνει νέα ένσταση στο ΣτΕ, για παράνομη συμμετοχή του συνδυασμού του κ. Γεώργα στην εκλογική διαδικασία.
Η απόφαση του ΣτΕ ήταν ξανά εκλογές μεταξύ των δύο αντιπάλων, οι οποίες και ορίστηκαν στις 5.12.2010, δηλαδή ελάχιστες ημέρες πριν να λήξει και τυπικά η θητεία του κ. Γεώργα, ο οποίος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές!

«Η επιμονή του αντιπάλου μου να καθίσει, έστω και μία ημέρα, στην καρέκλα του δημάρχου, σίγουρα δεν του δίνει τη δυνατότητα να παράγει έργο. Τι άλλο θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει; Αυτό το αφήνω να το σκεφτούν όσοι από τους ψηφοφόρους -που ήδη σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις έχουν εκφράσει τη βούλησή τους- και θα πάνε να ψηφίσουν για τρίτη φορά», δηλώνει στην «Ε» ο κ. Γεώργας. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ