ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΦΡΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΕ ΡΟΔΕΣ...4 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ


ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ...ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΡΦΟΥΣ ΤΟΥ


http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/11/2010&id=227066



 ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

    Την ανείπωτη φρίκη έκρυβε στο εσωτερικό της, η φορτωμένη με ξυλεία εγκαταλελειμμένη ρυμούλκα νταλίκας έξω από το νεκροταφείο της Αμφιλοχίας. Η έντονη δυσοσμία που ανέδυε το όχημα τις τελευταίες ημέρες οδήγησε χθές πρωί τους αστυνομικούς στην περιοχή. Ο προσεκτικός έλεγχος στο εσωτερικό του οχήματος έφερε στην επιφάνεια την φρίκη και τον θάνατο.

   Τέσσερις νεαροί μετανάστες πιθανόν Ιρακινής καταγωγής ανακαλύφθηκαν νεκροί μέσα σε έναν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους – κλουβιά που υπήρχαν στον χώρο της ρυμούλκας. Η πρώτη εκτίμηση του Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση που μετέβη στον τόπο της τραγωδίας είναι συγκλονιστική. Όπως είπε στην «Ε» : « Τρία από τα άτομα πέθαναν μάλλον από ασφυξία μέσα στην κρύπτη πριν από τέσσερις περίπου ημέρες όταν παγιδεύτηκαν σε αυτή.

Ο τέταρτος ομοεθνής τους βίωσε απερίγραπτες σκηνές μέχρι να καταλήξει καθώς παρέμεινε ζωντανός ανάμεσα στους νεκρούς συντρόφους του μέχρι προχθές όπου και πέθανε παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να βγει από την κρύπτη».

    Στον τόπο της τραγωδίας μετέβη αμέσως μεταξύ άλλων ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ και γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Σωτήρης Χρονόπουλος και ειδικό συνεργείο τεχνικών που έψαξαν την ρυμούλκα – φέρετρο. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές η ρυμούλκα, τα στοιχεία της οποίας δείχνουν ότι ανήκει σε Ιταλικό όχημα, περιείχε δώδεκα συνολικά δέματα ξυλείας στο εσωτερικό των οποίων είχαν διαμορφωθεί από τους δουλέμπορους ισάριθμες ειδικές κρύπτες κατασκευασμένες από μεταλλικά πλαίσια. Μέσα εκεί ήσαν στοιβαγμένοι άγνωστος αριθμός μεταναστών με προορισμό πιθανόν την Ιταλία μέσω της Ηγουμενίτσας ή της Πάτρας.

   Όμως ο απροσδόκητος θάνατος των τεσσάρων αλλοδαπών χάλασε τα σχέδια των δουλεμπόρων οι οποίο παράτησαν την ρυμούλκα και το μακάβριο περιεχόμενό της έξω από το νεκροταφείο της Αμφιλοχίας. «Κάνουμε έρευνες προς κάθε κατεύθυνση και αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εκείνων που ευθύνονται γι αυτή την τραγωδία» - δήλωσε στην «Ε» ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Σωτήρης Χρονόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ