ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


ΚΑΙ Η "ΖΟΥΓΚΛΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩ(ΜΟΥΣΙ)Α ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ  

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=225958&cid=6

Ορκωμοσία του «μαϊμού» δημάρχου στη Ζαχάρω

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010, 13:40

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στη Ζαχάρω της Ηλείας η ορκωμοσία - παρωδία του Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος αν και έχει τεθεί σε αργία, έβαλε υποψηφιότητα και κέρδισε τις εκλογές ξανά.

Ο ευρισκόμενος σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς και έχοντας στην πλάτη του και καταδικαστικές αποφάσεις, νεοεκλεγείς δήμαρχος και πρώην αστυνομικός, Πανταζής Χρονόπουλος, αγνοώντας προκλητικά τους νόμους του κράτους, προέβη σε ένα μίνι «πραξικόπημα» και με τσαμπουκά ορκίστηκε δήμαρχος! Ενώπιον Θεού (των τεσσάρων παπάδων - εκπροσώπων του, που έσπευσαν να τον ορκίσουν) και ανθρώπων (δημοτών και αστυνομικών) έβαλε το χέρι στο ευαγγέλιο λέγοντας ότι θα τηρεί το Σύνταγμα και του Νόμους!

Στην ορκωμοσία - παρωδία παρέστη δυστυχώς η παράταξη του Κώστα Αγραπιδά ενώ το παρών έδωσε με επιφύλαξη - όπως είπε - και ο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την υποστήριξη του Κ.Κ.Ε., Χρήστος Γιαννόπουλος. Δεν παρέστη στην «μαϊμού» τελετή η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η πραξικοπηματική ορκωμοσία - παρωδία στο «αυτόνομο κρατίδιο» της Ζαχάρως πραγματοποιήθηκε παρά την γραπτή και σαφή διευκρίνιση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος…

Ερωτηθείς ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αριστείδης Αβραμόπουλος, δήλωσε με νόημα: «Ο πιο σίγουρος και γρήγορος δρόμος για την πολιτική ανυποληψία είναι ο αυτοεξευτελισμός…».

Στο έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (σελίδα 1 και σελίδα 2), που υπογράφει ο γενικός διευθυντής, Διονύσης Παναγιωτόπουλος, το οποίο δημοσιεύει και η zougla.gr με ημερομηνία 17 Δεκεμβρίου 2010 και το οποίο επιμελήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργείο Εσωτερικών και της Π.Δ.Ε. αναφέρεται σαφώς ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος της Ζαχάρως αφού βρίσκεται σε αργία.
 
Ο κ. Χρονόπουλος συμπεριφερόμενος περισσότερος ως νταβατζής και λιγότερο ως ο πρώτος δημότης και ο πρώην μέλος της ΕΛ.ΑΣ. που πρέπει να τηρεί πρώτος από όλους τους άλλους τους νόμους για να δίνει το καλό παράδειγμα έστησε αυτό το «πανηγυράκι» της μαϊμού - ορκωμοσίας χλευάζοντας έτσι το κράτος…

Αλήθεια ο κ. Ραγκούσης, ως υπουργός Εσωτερικών, που δείχνει την πυγμή και την ισχύ του νόμου, μόνο όταν απολύει συμβασιούχους κατά χιλιάδες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ. ΝΟΔΑΡΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ *ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ* ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΕΙΠΕ Ο (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ. ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ.Τ.Λ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ