ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δικαστήριο της Πάτρας επαναφέρει τον Π. Χρονόπουλο στη δημαρχία Ζαχάρως

Προσωρινή διαταγή αναστολής, της Διαπιστωτικής Πράξης του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βάση της οποίας ο εκλεγείς δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος συνέχιζε να ευρίσκεται σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς και μετά την 1.1.2011, εξέδωσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών μετά από προσφυγή του κ. Χρονόπουλου.
 

Έτσι ουσιαστικά του παρέχεται το δικαίωμα να ασκεί ξανά τα καθήκοντα του δημάρχου για ένα περίπου μήνα μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει κατά της Διαπιστωτικής Πράξης του γ.γ. Δυτικής Ελλάδας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 

Η δικαστική απόφαση προκάλεσε ερωτηματικά και έκπληξη στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι το νομικό τμήμα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν γνώριζε τίποτα για την διαταγή αναστολής και ούτε κλήθηκε από το δικαστήριο για να δώσει τις δέουσες γραπτές εξηγήσεις επί του θέματος.

Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση του δήμου Ζαχάρως αλλά και νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για περίεργη δικαστική απόφαση η οποία – όπως λένε - ουσιαστικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την  3687/2010 απόφαση του ΣτΕ το οποίο και απέρριψε την προσφυγή του κ. Χρονόπουλου κατά της απόφασης που τον έθετε σε αργία. Σχετική γνωμοδότηση (262/2010 ) υπήρξε και από την πλευρά της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους το οποίο είχε αποφανθεί  ότι ορθά ο κ. Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία από τον γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να βγει ο περιφεριαρχης και να ξεκαθαρισει το θεμα ο χρονοπουλος απο 1/1/2011 ελεγε ξεκαθαρα οτι το εχει κανονισει και σε 15 μερες θα ειναι στη θεση του

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ότι και να λέμε, τέτοια γεγονότα μόνο στη Ζαχάρω συμβαίνουν.
Και το κορυφαίο όλων θα είναι όταν το Δημ. Συμβούλιο θα απαρτίζεται μόνο από συμβούλους του "Δημάρχου".
Θα γελάνε μετά με τους υπόλοιπους που πίστεψαν έστω και μια στιγμή, ότι θα έχουν σύμμαχο το νόμο....
Το μόνο που θα μας σώσει τελικά, όπως μου είπε μία φίλη είναι: ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΣΕ ΜΑΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ??? ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ 6 ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ!
όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.Όταν ο Ιμπραήμ από την Πάτρα ξεκινούσε για τα Καλάβρυτα με τον στρατό του και το Νενέκο με 2.000 δικούς του(!) στο χάνι του Βερβένικου ο Ιμπραήμ παραδρόμησε και περαπλανήθηκε μέσα στο δάσος ώσπου έπεσε πάνω στο Νενέκο και τους Αρβανιτάδες του. Στου Δεσπότη τη Βρύση καθώς προχωρούσε αυτός με τη νέα του συνοδεία κοιμήθηκε. Στην διάρκεια του ύπνου του όμως τον φύλαγαν καλά οι Νενεκαίοι γι’ αυτό σαν έφτασε στο στρατόπεδό του «επήνεσε τον Νενέκον δια την πίστην του,και παρρήσια μάλιστα τον εχάιδευσε με τα χέρια του ενώπιον των επισήμων Τούρκων». Ο Κολοκοτρώνης μαθαίνοντας ότι ο Νενέκος είχε τον Ιμπραήμ στα χέρια του και δεν τον «έφαγε», σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του υπασπιστή του Φωτάκου, αγανάχτησε που «…ωρκίσθει παρρησία ημών εις τον Μεγάλον Θεόν των Ελλήνων και είπεν, ότι επιθυμεί τον φόνον του Νενέκου, και αν τον εύρισκε πουθενά με τα ίδια του τα χέρια τον εφόνευεν, πράγμα πολύ παράξενον και πρωτάκουστον απο το στόμα του Κολοκοτρώνη να ομιλή περί φόνου, και ότι μόνος του θέλει να τον κάμη».
Η εκτέλεση του Νενέκου, έγινε τελικά το 1828, κατ’ εντολήν του Κολοκοτρώνη, από τον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά.
Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Η μπάλα χάθηκε!Το μόνο που μας σώζει εμάς τους Ζαχαραίους είναι τα χαρτιά μας καισε άλλο Δήμο!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ