ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/02/2011&id=246957

45 εκατ. ευρώ τα χρέη του Δ. Ζακύνθου

Τα οικονομικά σκάνδαλα του παρελθόντος και η κακοδιαχείριση από τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «πνίγουν στα χρέη» τον καλλικρατικό Δήμο Ζακύνθου.

Πριν καλά καλά αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο ότι ο Δήμος της Ζακύνθου χρωστάει συνολικά 45 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μέρα με τη μέρα αυξάνονται.

Ο δήμαρχος της Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης είπε ότι από τα 45 εκατ. ευρώ, τα 22 αποτελούν χρέος προς ιδιωτική τράπεζα, εξαιτίας των γνωστών οικονομικών σκανδάλων της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Δέκα εκατομμύρια είναι οφειλές προς το ΙΚΑ, από τον επίσης σκανδαλώδη τρόπο διαχείρισης στον τοπικό Σύνδεσμο Καθαριότητας, και τα υπόλοιπα είναι παλιά χρέη των έξι καποδιστριακών δήμων με κυρίαρχο το Δήμο Λαγανά, που έχει οφειλές 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόσθεσε ότι ο δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά στελεχών ιδιωτικής τράπεζας που ενέκριναν τα παράνομα δάνεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αλλά και κατά του πρώην γ.γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Σωτήρη Βόσδου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για πολλά από τα ανωτέρω ζητήματα.

Ακόμη αποκάλυψε στην «Ε» και μια απίστευτη πτυχή των σκανδάλων, που έχουν να κάνουν με ορισμένους από τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Από τους 473 συνολικά εργαζομένους έχουμε εντοπίσει 30-40 άτομα που επί σειρά ετών πήγαιναν στην τράπεζα και εισέπρατταν το μισθό τους χωρίς να προσφέρουν καμιά εργασία. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που πήγαιναν για καφέ και ποτέ στην εργασία τους και πληρώνονταν κανονικά. Ολοι αυτοί θα απολυθούν» -τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ