ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ...

 

ΕΛ.ΑΣ.: λάου λάου για τους αγανακτισμένους στους Μολάους


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=08/02/2011&id=249270

«Αλλα λόγια» από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για τους «αγανακτισμένους πολίτες», πρωταγωνιστές των σοβαρότατων περιστατικών βίας και ρατσισμού που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας σε βάρος Μαροκινών εργατών γης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

«Δεν υπάρχει επίσημα κανένα σοβαρό επεισόδιο και κανένας τραυματισμός αλλοδαπού εργάτη. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και κανείς δεν έχει υποβάλει μηνύσεις σε κανέναν. Από την έρευνα που κάναμε στα νοσοκομεία Μολάων, Σπάρτης και Κρατικού στη Νίκαια διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καμιά σχετική καταγραφή τραυματισμού ή νοσηλείας αλλοδαπού από την περιοχή. Μας είπαν απλά ότι τσακώθηκαν οι αλλοδαποί με τους Ελληνες και τίποτα περισσότερο» δήλωσε χθες το μεσημέρι στην «Ε» ο αστυνομικός υποδιευθυντής Λακωνίας Ηλίας Μητσέας.

Μερικά λεπτά αργότερα οι διοικητές των νοσοκομείων Μολάων και Κρατικού Νίκαιας διέψευδαν κατηγορηματικά την αστυνομική εκδοχή: «Στο νοσοκομείο μας έχει καταγραφεί η προ ημερών επίσκεψη τριών νεαρών αλλοδαπών, οι οποίοι δήλωσαν θύματα ξυλοδαρμού. Από τις εξετάσεις που τους έγιναν, διαπιστώθηκαν ελαφρές εκδορές και μώλωπες στους δύο, ενώ ο τρίτος είχε ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο μάτι. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε η γνωμάτευση οφθαλμίατρου και αμέσως μετά μεταφέρθηκε, λόγω του σοβαρού τραύματός του, σε νοσοκομείο της Αθήνας» είπε στην «Ε» ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων, Χαράλαμπος Αποστολάκος.

Χειρουργείο

Ακολούθως ο Χρήστος Ρέσσος, διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγιος Παντελεήμων», επιβεβαίωσε στην «Ε» τη νοσηλεία του 30χρονου Μαροκινού εργάτη Μαρονί Ρασίντ. «Ηρθε εδώ το Σάββατο από τους Μολάους Λακωνίας και φέρει σοβαρό τραύμα στο μάτι. Διαπιστώθηκε πλήξη του βολβού και απόσπαση της ίριδας. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την περίθαλψή του και του χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος ενδέχεται να χρειαστεί να χειρουργηθεί» πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης, τόνισε στην «Ε»: «Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν είμαστε ρατσιστές και καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα. Θέλουμε να πέσουν οι τόνοι και να συμβιώσουμε ειρηνικά με τους μετανάστες εργάτες. Το ζήτημα των μεταναστών εργατών είναι κάτι που αγγίζει όλη τη χώρα και όχι μόνο την περιοχή μας».

Κάτοικοι της περιοχής, που θέλησαν για ευνόητους λόγους να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποκάλυψαν στην «Ε» ότι προ ημερών ομάδα «αγανακτισμένων πολιτών», κρατώντας λοστούς και κυνηγετικά όπλα, έκαναν εισβολή σε δύο καταλύματα αλλοδαπών εργατών στο χωριό Πάκια, σε τρία καταλύματα στους Μολάους και σε ένα κατάλυμα στη Συκιά, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ