ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Βρέθηκε η λύση για την κρίση: Αφήστε τους ασθενείς να πεθάνουν















ΤΟ "ΗΛΕΙΑΤΩΡΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.iliatora.gr/news_details.php?id=4033

Μετά την έλλειψη βασικών φαρμάκων, την ταλαιπωρία μισθωτών & συνταξιούχων για συνταγογραφήσεις/ εξετάσεις, τον "κακό χαμό" στα νοσοκομεία με τον ιό της νέας γρίπης, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν...
... για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, έρχεται και η συνέχιση της "κόντρας" κράτους και φαρμακευτικών εταιρειών, με θύματα τους ανθρώπους που 'χουν ανάγκη χρήσης ακριβών και δυσεύρετων φαρμάκων και που εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στον... Ύψιστο για μια καλή πορεία της υγείας τους...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας που προμηθεύει τα νοσοκομεία με πλειάδα σημαντικών φαρμάκων, μεταξύ αυτών κάποιων καίριων για την θεραπεία καρκίνου.

Η εταιρεία αυτή εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησε να προμηθεύει μεταξύ άλλων και το νοσοκομείο του Ρίου με βασικό φάρμακο για τη θεραπεία λεμφώματος, που περιέχει την ουσία rituximab, ένα φάρμακο απαραίτητο για τη χημειοθεραπεία και τη θεραπεία συντήρησης που ακολουθεί.

Μάλιστα σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο του Ρίου ασθενής με λέμφωμα ,που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία προ ολίγων εβδομάδων, δεν κατέστη δυνατόν να ξεκινήσει την θεραπεία συντήρησης διότι ήδη υπάρχει έλλειψη του φαρμάκου!

Πληροφορίες του iliatora.gr από ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για χρέος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του ελληνικού Δημοσίου προς την εταιρεία και για πιθανή παύση προμήθειας από μέρους της κι άλλων σημαντικών φαρμάκων (για θεραπεία καρκίνου του μαστού κλπ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν δεν βρεθεί σύντομα λύση (δηλαδή η καταβολή χρημάτων από το Δημόσιο) δεν θα αργήσει να 'ρθει ο καιρός που στη δυσχερή θέση των ασθενών που κάνουν τη θεραπεία συντήρησης θα έρθουν και όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τον κύκλο της χημειοθεραπείας τους, με ολέθρια αποτελέσματα για την υγεία τους...

Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά καθηγητής ιατρός στο iliatora.gr "αν λείψει αυτό το φάρμακο θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε σε χημειοθεραπείες που κάναμε 25 χρόνια πριν, με σαφώς διαφορετικά -και προφανώς όχι το ίδιο θετικά- αποτελέσματα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ