ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ  

ΝΕΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ «ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΗΘΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ …ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ …


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι;
Τι έχουν σκοπό να κάνουν τα δεκανίκια του Πανταζή;
Ο,τι πει ο αρχηγός τους.
Και καλά αυτόν τον έχουμε μάθει πια, κάνει ό,τι του κατέβει, θεωρεί τη Ζαχάρω και το Δημαρχείο τσιφλίκι του.
Εξάλλου είπαμε στα Ζωνιανά είναι τα καλύτερα παιδιά.
Επίσης έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, το Φώτη που "εκπροσωπεί" τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και είναι η "φωνή" της αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο. Απλά είναι παραδόπιστος, όπως έχει μάθει τόσα χρόνια με τη βοήθεια του συνδικαλισμού.
Τι να πούμε όμως για την ελάσσονα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που κινείται με μόνο κριτήριο τη νομιμότητα και ενδιαφέρεται για να λειτουργήσει ο Δήμος; Όποιος άκουσε τη συνέντευξη του εν λόγω κυρίου στο ΙΟΝΙΟΝfm πρέπει να γέλασε πολύ. Εκτός από το γέλιο όμως, μας προκαλεί και μεγάλη οργή και θλίψη για τον εαυτό μας, που τον πιστέψαμε.
Χαρήκαμε που ένας νέος μορφωμένος άνθρωπος ενδιαφέρθηκε για τον τόπο μας. Που να πάει το μυαλό μας, ότι το μόνο που τον ώθησε σε μια τέτοια κίνηση είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες και μόνο. Και εμείς σαν τους ηλίθιους πέσαμε στην παγίδα «του καλού παιδιού». Τώρα μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, μασάει την καραμέλα της διασφάλισης των θεσμών και καλεί τον ελεγκτή νομιμότητας να ελέγξει πράξεις παράνομες στις οποίες συμμετέχει γιατί «κινείτε με κριτήριο τη νομιμότητα». Μην μιλάς άλλο αγαπητέ Κωστάκη, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις και γιατί θα σε πάρουμε με τις πέτρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ