ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ


ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ


ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 
ΝΕΚΡΗ 35ΧΡΟΝΗ ΤΡΟΦΙΜΟΣ 

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ 


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 4.3.2011

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Πύργου άφησε χθές το πρωί η 35Χρόνη Τ.Ε. τρόφιμος επί σειρά ετών στο κολαστήριο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παρουσιάσει πνευμονία. Ο θάνατος της κοπέλας με ειδικές ανάγκες στο νοσοκομείο του Πύργου, καταγράφηκε ως αιφνίδιος ενώ για την διερεύνηση του θέματος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

    Όπως είπε στην «Ε» η διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου Ελένη Σιουρούνη, η κοπέλα είχε μεταφερθεί εκεί στις 28.2.2011 από την ΜΕΘ Αγρινίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. «Στις 26.2.2011 αποσωληνώθηκε και στην συνέχεια την μετέφεραν εδώ. Ο θάνατός της όπως μας είπαν οι γιατροί οφείλεται σε πιθανή εισρόφηση υγρών ή σε καρδιακή ανακοπή. Περισσότερα θα μας δείξει η νεκροψία – νεκροτομή» - δήλωσε στην Ε» η κ. Σιουρούνη.

   Η διοικήτρια του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών Αννα Μαζαράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα από το 1991 είχε παρουσιάσει και κατά το παρελθόν προβλήματα αναπνευστικά. «Στις 2.2.2011 την μεταφέραμε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας με υψηλό πυρετό, από εκεί πήγε στο Ρίο και στην συνέχεια νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ Αγρινίου με πνευμονία» - δήλωσε στην «Ε» η κ. Μαζαράκη και πρόσθεσε ότι η 35Χρόνη τρόφιμος του ιδρύματος ήταν ένα από τα άτομα που είχαν ξεπεράσει το «μέσο προσδόκιμο επιβίωσης» που ισχύει για τα άτομα με σοβαρή νοητική και σωματική στέρηση.

    Όπως έγινε γνωστό η 35Χρόνη φιλοξενούνταν στον πρώτο όροφο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, δηλαδή στον χώρο όπου βρίσκονται τα άτομα που παρουσιάζουν μια γενικότερη βελτιωμένη εικόνα και μπορούν να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον. Επίσημα με βάση τις ιατρικές αναφορές, έπασχε από έντονη ψυχοκινητική καθυστέρηση ενώ πρόσφατα είχε γίνει αλλαγή στην φαρμακευτική της αγωγή.

   Τα ερωτηματικά που προκύπτουν από τον ξαφνικό θάνατό της είναι για τον αν οι αρμόδιοι του ιδρύματος μερίμνησαν έγκαιρα γιά το πρόβλημα υγείας που είχε και αν έκαναν ακτινογραφία και αιματολογικές εξετάσεις με σκοπό την διάγνωση του προβλήματός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ