ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΣΕ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ CAFE OSE
ΛΕΧΑΙΝΑ 29.04.11
 
 
 
Διλήμματα που και ο ίδιος αντιμετωπίζει ως δημοσιογράφος, εξιστορεί στο νέο μυθιστόρημα "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ" που κυκλοφόρησε ο Κώστας Βαξεβάνης και παρουσιάζει αύριο στην Ηλεία στο καφέ – Οσέ στα Λεχαινά. Η εκδήλωση που διοργανώνεται στις 8.30 το βράδυ, από την πολιτιστική ομάδα Φράγμα, περιλαμβάνει και κουβέντα με το κοινό. Ο Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο IONION FM, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην νοσηρή σχέση που έχει αναπτυχθεί σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και πολιτικά πρόσωπα της Ηλείας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα κοινές εταιρείες, με μετόχους και από τις δύο πλευρές, που απορροφούν κρατικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις. Αναφορά έγινε και στην χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή «Το Κουτί Της Πανδώρας» στη ΝΕΤ, με θέμα τον φάκελο της Κύπρου. Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για στοιχεία που επί δεκαετίες καλύπτονται από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ