ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΚΑΜΠΑΝΙΑ

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ...

Δικαστική έρευνα για την καμπάνια ύδρευσης της Ηλείας από τον Ερύμανθο


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=03/06/2011&id=281105

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον τρόπο διαχείρισης και τους αποδέκτες των 139.600 ευρώ, που αφορούσαν την προβολή του έργου ύδρευσης των πόλεων της Ηλείας από τον Ερύμανθο, διέταξε χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας, Παναγιώτης Μεϊδάνης, με αφορμή το πρόσφατο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε» και τις επώνυμες καταγγελίες των τοπικών ιδιοκτητών ΜΜΕ.
Ο δικαστικός λειτουργός ζητεί να διερευνηθούν άμεσα και σε βάθος:
α) Ποια εταιρεία πήρε το έργο της προβολής και κάτω από ποιες συνθήκες;
β) Γιατί άλλη εταιρεία φαίνεται ότι πήρε το συγκεκριμένο έργο και διαφορετική εταιρεία εμφανίζεται στη συνέχεια να μοιράζει τα χρήματα, να κόβει τιμολόγια και να δίνει σχετικές εντολές στα τοπικά ΜΜΕ;
γ) Πόσα ήταν τα χρήματα που έλαβαν τα τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας και
δ) Πού πήγαν, αναλυτικά, όλα τα χρήματα του έργου της προβολής.

Οπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης θα κληθούν να καταθέσουν άμεσα οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ της Ηλείας, απ' τους οποίους κάποιοι πριν από μερικές εβδομάδες κατήγγειλαν επώνυμα ότι περιέργως αποκλείστηκαν από το συγκεκριμένο έργο και άλλοι ότι πήραν... ψίχουλα!
Ερωτηθείς σχετικά προ ημερών από την «Ε», ο υπεύθυνος της άνω εταιρείας Ευστάθιος Χαϊκάλης ανέφερε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί και δεσμεύτηκε να κοιτάξει το σχετικό φάκελο και να ενημερώσει την «Ε», κάτι που μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε κάνει.

Χθες με επίσημο έγγραφό της προς το Περιφερειακό Συμβούλιο η «Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση Δυτικής Ελλάδας» ζητεί να κατατεθούν και να χορηγηθούν όλα τα σχετικά έγγραφα και παραστατικά για τη νομιμοποίηση όλων των δαπανών διαφήμισης του Εργου Υδρευσης Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Ηλείας από τον Ερύμανθο ποταμό, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζει «προκλητικά υπέρογκες».

Ιδιοκτήτες ΜΜΕ της Ηλείας κατήγγειλαν χθες ότι μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν και για την αμοιβή των 270.000 ευρώ του τεχνικού συμβούλου του έργου, το όνομα του οποίου παραμένει κρυφό από τους αρμόδιους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ