ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !


ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…     


ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ... 


ΓΝΩΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ

ΑΘΛΙΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ IONION FM ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ …

ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…          

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ…

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993,  2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμη σε ισχύ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ

-Την πρώτη φορά έβαζαν άλλους στη συχνότητά μας και το κράτος δεν αντιδρούσε. Πλήθος τα έγγραφα και οι αποδείξεις….
-Τη δεύτερη μας έτρεχαν στα δικαστήρια οι καθ όλα έντιμοι νοικοκύρηδες του συστήματος.    Οι δικαστικοί επιμελητές έκαναν και κάνουν πάρτι στους χώρους μας.
-Την Τρίτη και φαρμακερή, θέλουν να μας εξοντώσουν (τρομάρα τους) με το εθνικό σπορ των προστίμων.
Μωρέ τον Παπαδόπουλο τον ζηλεύανε, δεν τον μισούσαν. Τέτοια αντίσταση πια, για να τον διώξουν και….να κάνουν χειρότερα; Τουλάχιστον εκείνον τον αναγνωρίζαμε. Ήταν μαύρος.
Τώρα; Αν ένας απονήρευτος φουκαράς πιστέψει πως έχουμε δημοκρατία και ξεψαρώσει τι τέλος θα χει;

Που ακούστηκε μωρέ ενημερωτικό ραδιόφωνο να τιμωρείται (με 22 χρόνια καθυστέρηση) γιατί επένδυσε εκεί που του υπέδειξε το κράτος!!!
Τι γελοιότητες είναι αυτές; Τι απροσχημάτιστη χούντα; Υπάρχει έστω και η στοιχειώδης λογική σε τούτη τη χώρα ή τη χάσαμε κι αυτή στα βρώμικα και σκοτεινά σοκάκια της μεταπολίτευσης;
Γιατί σε εποχή οικονομικής (το «ηθικής» είναι ασορτί με την επόμενη λέξη και παραλείπεται) κατάρρευσης πληρώνουμε τόσες «ανεξάρτητες» αρχές; Τι δουλειά κάνουν; Πόσο παραγωγικές είναι; Και σκεφτείτε ότι οι πόροι τους είναι από τα πρόστιμα που βάζουν!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! Ο Φαύλος κύκλος της «Δημοκρατίας»!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος μωρέ, αποτελούν περιοδική είδηση ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ (η ανάγκη δημιούργησε και τους ανάλογους συντάκτες) τα πρόστιμα των ανεξάρτητων αρχών;
Ποιο άλλο έργο έχουν να επιδείξουν αυτοί οι κύριοι από την ώρα που τους ίδρυσαν; Έβαλαν κάτι σε τάξη; ΟΧΙ. Αντίθετα ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ. Πρόσφατη απόφαση έβαλε σταθμό της επαρχίας να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με την ΕΡΤ!!!!!! Αυτός πράγματι είναι ένας πολύ προχωρημένος τρόπος φίμωσης…. Ποιος θ’ ακουστεί; Ο βλάχος ή η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ φυσικά, αφού ο βλάχος τη χρηματοδοτεί κι όλας!!!

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΩΞΗ του IONION FM οφείλεται στον αιχμηρό και ξεκάθαρο λόγο του. Στην αγωνιστική προσπάθεια του σταθμού για ένα καλλίτερο αύριο και μια ΕΝΤΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Στις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων του σταθμού για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, για τα πεπραγμένα στο Δήμο Ζαχάρως μετά απ’ αυτές, για τον χορό της διαπλοκής και το ξεκοκάλισμα των χρημάτων του δύστυχου Ηλείου πολίτη. Μάρτυς μας οι τόσες σκανδαλώδεις υποθέσεις που τρέχουν στην εισαγγελία του Πύργου. Για αυτές ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΖΗΤΑΜΕ

Την ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ των υγιών δυνάμεων της Πολιτικής, της Δικαιοσύνης και των Ενεργών Πολιτών αυτού του τόπου. Την ενεργοποίηση της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, που έπρεπε ήδη να είχε επέμβει. Τα κρούσματα είναι ήδη ΠΟΛΛΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. Δεν πρέπει -ειδικά σήμερα- να ενδύεται τα ρούχα του Πόντιου Πιλάτου.
ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΚΕΨΗΣ της ελληνικής περιφέρειας. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΘΗΣΕΙ.
ΕΝΩΣΤΕ  το λόγο σας μαζί μας για ισονομία, ισοπολιτεία και ισοκρατία. Τα βασικά συστατικά της δημοκρατίας που χάσαμε.

Για το ΙΟΝΙΟΝ FM

Δημήτρης Ι. Κολόκας



2 σχόλια:

poi.dimos είπε...

ντροπη

Ανώνυμος είπε...

giati den tous kataggelete sta eyrwpaika dikastiria? kai stin epithewrisi gia ta anthropina dikewmata?tora pou oi kivernontes fovounte tin kseftila kai gia prostheta skandala.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ