ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Βάσω προς Γιώργο: Να αλλάξεις και να μη λειτουργείς με παρέες

ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΥΝΤΡΟΦΕ...

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=285023


ΤΑΚΗ, ΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? Η ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ?


Να αλλάξει και να μη λειτουργεί με παρέες κάλεσε τον πρωθυπουργό η Βάσω Παπανδρέου που μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για «απίστευτη κοροϊδία».
 
Η βουλευτής τάχθηκε στη διάρκεια της τοποθέτησής της υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας τονίζοντας ότι "το βάρος είναι πολύ μεγάλο για τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ".

"Η Κοινοβουλευτική Ομάδα ψήφισε μέτρα απίστευτης σκληρότητας αλλά κόψαμε μόνο μισθούς και συντάξεις. Εχουμε την απίστευτη κοροϊδία του οικονομικού επιτελείου που εσύ στήριξες" είπε απευθυνόμενη προς τον Γ. Παπανδρέου για να συμπληρώσει ότι μια χρεοκοπημένη χώρα δεν μπορεί να πάρει βοήθεια από ένα νέο δανεισμό".


"Η μείωση του ελλείμματος δεν είναι αυτή μου μας είπες" συνέχισε. "Δεν λέω να μην πληρώσουμε, όμως όσο εμείς δεν θέλουμε να πάμε στην πτώχευση άλλο τόσο δεν θέλει να πάμε ο Ομπάμα και η Ε.Ε".


"Η κυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι είμαστε σε έκτακτη κατάσταση αλλά δεν λειτουργήσαμε έτσι" παρατήρησε η Βάσω Παπανδρέου, στρέφοντας τα βέλη της προς τον πρωθυπουργό. "Για τα χθεσινά δεν έχω καταλάβει τι έγινε και εχεις και εσύ τις ευθύνες σου. Θα ήθελα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τη συμμετοχή και άλλων γιατί το βάρος είναι πολύ μεγάλο για τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ... Χρειάζεται συγκυβέρνηση... Να δεσμευθείς όμως εσύ ότι πρώτα απ' όλα θα αλλάξεις, να μη λειτουργείς με παρέες. Υπάρχουν όργανα. Διαφορετικά, εάν δεν δεσμευθείς, ο βίος του ΠΑΣΟΚ θα είναι σύντομος και θα συρθούμε σε εκλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ