ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ...ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=287515

Επιβάλλει αναδρομικό χαράτσι στα εισοδήματα του 2010, βάζοντας πλαφόν 300 ευρώ στο όφελος από τις αποδείξεις

Φορολογικό πραξικόπημα Βενιζέλου!


Καρμανιόλα ο εφαρμοστικός του Μεσοπρόθεσμου, αρνούνται να τον ψηφίσουν δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ



Με μια οριακής νομιμότητας ρύθμιση ο (και διακεκριμένος συνταγματολόγος) νέος «τσάρος» της Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανατρέπει αναδρομικά όλο το φορολογικό στάτους για τα εισοδήματα του 2010, εξαφανίζοντας τα οφέλη για τους φορολογούμενους από τη συγκέντρωση αποδείξεων. Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνεται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο ίδιος ο υπουργός στους βουλευτές. Τόσο αυτή όσο και άλλες διατάξεις του εφαρμοστικού έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ακόμη και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, δυο μέλη της οποίας έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα καταψηφίσουν, ενώ και άλλοι βουλευτές εμφανίζονται ιδιαίτερα επικριτικοί, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η διάταξη για τις αποδείξεις είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όπως προβλέπει:

Όσοι πήραν φέτος επιστροφές φόρου λόγω των αρκετών αποδείξεων που μάζεψαν, θα κληθούν να τις δώσουν πίσω στην κυβέρνηση, για το ποσό που ξεπερνάει τα 300 ευρώ κατ' άτομο. Για παράδειγμα, φορολογούμενος που ο φόρος εισοδήματος του μειώθηκε κατά 600 ευρώ λόγω των αποδείξεων, θα του έρθει "καμπάνα" 300 ευρώ επιπλεόν της έκτακτης εισφοράς. Για τις οικογένειες αυτονόητο είναι ότι το όφελος θα περιοριστεί στα 600 ευρώ. Σημειώνεται πως για τις δηλώσεις που έχουν ήδη εκκαθαριστεί, μπορείτε να δείτε το όφελος που αποκομίσατε από τις αποδείξεις, σε ξεχωριστή γραμμή του εκκαθαριστικού σας σημειώματος.

Παράλληλα, το κείμενο του Μεσοπρόθεσμου φέρνει τα πάνω κάτω σε φοροαπαλλαγές, τεκμήρια φορολογίας εισοδήματος και καθορίζει και τις λεπτομέρειες για την έκτακτη εισφορά και το τέλος των επιτηδευματιών. Επιπροσθέτως, σχεδιάστηκαν νέες κλίμακες για το ΕΚΑΣ, εξειδικεύεται το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας του Δημοσίου, οι περικοπές στα ΕΦΑΠΑΞ και η εισφορά υπερ ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες.

Nωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, με ομιλία του στη Βουλή αρνείτο να διαβεβαιώσει ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα ενώ την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες ανακοίνωνε συμφωνία για 5η δόση και νέο δάνειο, εφόσον περάσει το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ