ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ



Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Σας αποκαλύπτουμε το επίσημο έγγραφο της Διαπιστωτικής Πράξης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ.

Στο αποκαλυπτικό ΑΠ 77807/3678-9.9.2011 έγγραφο μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το νομικό «οπλοστάσιο» του Υπουργείου Εσωτερικών με την βοήθεια του οποίου μπήκε  οριστικό τέλος στις παρανομίες του πρώην αιρετού και στο «κράτος της Ζαχάρως».  

Το έγγραφο αυτό αποτελεί την ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που μέχρι πρότινος  διέδιδαν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα κηρυχθεί ποτέ έκπτωτος επειδή είναι …ισχυρό και με μεγάλες διασυνδέσεις !

Δυστυχώς ανάμεσά τους είναι και κάποια κομματικά στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και τοπικοί παράγοντες με μεγάλα αξιώματα…που τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν !

Είναι επίσης μια ηχηρή απάντηση στους δημοσιογράφους – παπαγαλάκια,  και στους εκδότες που παρά τις αποκαλύψεις που έκαναν η «Ελευθεροτυπία» και  «Το Κουτί της Πανδώρας» για την παράνομη δραστηριότητα του πρώην δημάρχου , αυτοί είτε υποβάθμιζαν την δημοσιογραφική έρευνα, είτε την χλεύαζαν , είτε απέκρυπταν από τους πολίτες τις σημαντικές ειδήσεις.

Τώρα ας καθίσουν όλοι αυτοί στη γωνία και ας κάνουν την αυτοκριτική τους … Ποτέ δεν είναι αργά . -        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ