ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥΖ Η ΜΙΖΑ ...


Μια φορά κι έναν καιρό...

στα πολύ παλιά χρόνια ,  ένα επιχειρηματίας , θέλησε να επενδύσει τα χρήματά του στην κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στην αρχαία Ηλεία !

Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες , επιχείρησε να πάρει μέσω του μηχανικού του τις σχετικές άδειες από το αρμόδιο υπουργείο. Στις αιτήσεις όμως του μηχανικού η απάντηση ήταν ένα αινιγματικό χαμόγελο του υπαλλήλου που ήταν αρμόδιος για την έκδοση της άδειας.

Ζητούσε ο μηχανικός την υπογραφή των αδειών αλλά ο αρμόδιος απαντούσε με το αινιγματικό χαμόγελο χωρίς να υπογράφει…

Μετά από λίγο καιρό τρελάθηκαν  ο μηχανικός και ο επιχειρηματίας και άρχισαν να ψάχνονται για το τι τελικά συμβαίνει στο συγκεκριμένο υπουργείο και ειδικά με τον χαμογελαστό υπάλληλο.Ώσπου μετά από έρευνες βρήκαν την αλήθεια που κρυβόταν πίσω  από το μυστηριώδες χαμόγελο.

Όπως τους είπε λοιπόν ένα «πουλάκι» , το χαμόγελο του υπαλλήλου που φρόντιζε για την υπογραφή των σχετικών αδειών λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας ήταν σημάδι για …λάδωμα , όχι με χρήματα αλλά με μικρά μπαγκαλόουζ !

Ναι καλά διαβάσατε ! Όπως έμαθαν ρωτώντας δεξιά και αριστερά , ο συγκεκριμένος κύριος  για να προωθήσει κάθε  άδεια που αφορούσε ξενοδοχειακή μονάδα ,  ζητούσε από τον κάθε  επιχειρηματία να του δωρίσει ένα μπακαλόουζ μέσα σε αυτή.  Και με αυτό τον τρόπο ο τύπος είχε στην κατοχή του αρκετά πολυτελή δωματιάκια  σε διάφορα ξενοδοχεία της χώρας μας …

Όμως ο επιχειρηματίας μαζί με τον μηχανικό του «τα πήραν στο κρανίο» και οργισμένοι κατήγγειλαν τον μιζαδόρο υπάλληλο στον πολιτικό του προϊστάμενο ο οποίος αφού τον απείλησε ότι θα τον στείλει στο υπόγειο με μετάθεση…τον ανάγκασε να υπογράψει σε μηδέν χρόνο τις σχετικές άδειες της ξενοδοχειακής μονάδας χωρίς την μίζα του μπαγκαλόουζ…

Κι έζησαν εκείνοι καλά…κι εμείς καλύτερα !

ΥΓ:  Κάθε ομοιότητα του παραμυθιού με πρόσωπα και …καταστάσεις είναι συμπτωματική. Γιατί όπως ξέρετε καλά όλοι οι υπάλληλοι σε θέσεις - κλειδιά δεν ζητούν ποτέ μίζες!   
Εξ άλλου ένα παραμύθι τι αλήθεια μπορεί να κρύβει στην … παραμυθένια ζωή που ζούμε όλοι μας ?           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ