ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΝ FM



ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΣΡ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ , Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ    

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ IONION FM !

ΤΟ ΕΣΡ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ  ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ… ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΨΕΜΑ.

Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.  

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ? 

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά :
  
Πολίτης από την Ηλεία …κατήγγειλε τον ραδιοφωνικό σταθμό στο ΕΣΡ επειδή η δημοσιογραφική του ομάδα τόλμησε την Πρωταπριλιά να πει στους ακροατές το καθιερωμένο πρωταπριλιάτικο ψέμα κάνοντας την σχετική πλάκα !

Η λυσσαλέα επίθεση που δέχεται τελευταία ο ραδιοφωνικός σταθμός Ionion FM έχει να κάνει με την άρνηση της διοίκησης, των εργαζομένων και της δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού , να σκύψει το κεφάλι και να καλύψει με την σιωπή του , τις προκλητικές παρανομίες δημοσίων προσώπων και τις παραπομπές τους σε δίκες για σοβαρότατες αξιόποινες πράξεις…

Ο «ευαίσθητος» πολίτης της Ηλείας που κατήγγειλε τον ραδιοφωνικό σταθμό στο ΕΣΡ για το Πρωταπριλιάτικο ψέμα, περιέργως δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για την καθημερινή προκλητικότατη παραβίαση των κανόνων δεοντολογίας από τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς…η οποία έχει καταγραφεί με ντοκουμέντα .

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : http://www.koutipandoras.gr/?p=6623


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ