ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ;

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Σοκάρει η δολοφονία πατέρα και 3χρονου γιου, ψάχνουν ίχνη από κινητά


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=329775

Εγκλημα εκδίκησης ή συνέχεια κάποιας βεντέτας χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τη μυστηριώδη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του 3χρονου γιου του στην περιοχή Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν προχθές νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, μια μαύρη Μερσεντές, το οποίο οι άγνωστοι δράστες είχαν ρίξει μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Κάποιος περαστικός εντόπισε το όχημα από τα φώτα του που εξακολουθούσαν να παραμένουν ανοιχτά και ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης, που εξέτασε τα σώματα των δύο θυμάτων, έκανε λόγο για δολοφονία με πρωτοφανή αγριότητα. Οπως είπε, το 3χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό με κομμένο τον λαιμό του από τέμνον όργανο και ο πατέρας του πυροβολημένος στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο.
Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για πράξη εκδίκησης ή τιμωρίας, στο πλαίσιο κάποιας αλβανικής βεντέτας, η οποία όμως δεν τεκμηριώνεται από τα πρώτα στοιχεία των αλβανικών Αρχών, που αναφέρουν ότι ο 35χρονος δεν απασχολούσε τις εκεί διωκτικές αρχές.

Οπως έγινε γνωστό, το μεγαλύτερο βάρος της έρευνας βρίσκεται στην τελευταία τηλεφωνική κλήση που δέχθηκε ο 35χρονος Φιλίπ Μεζάι πριν πάει στο μοιραίο ραντεβού μαζί με το παιδί του. Μάλιστα, για το λόγο αυτό έχουν ενεργοποιήσει τις διαδικασίες άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που τηλεφώνησε στον 35χρονο Αλβανό.

Ο Φιλίπ Μεζάι έμενε πάνω από δέκα χρόνια στο Πλατύ Μεσσηνίας, όπου και εργαζόταν σε οικοδομές, ενώ ασχολούνταν και με τα άλογα ως φροντιστής. Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία κυρίως για τη φρικτή δολοφονία του 3χρονου αγοριού και πολλοί εικάζουν ότι οι δολοφόνοι το σκότωσαν είτε για να μη μιλήσει είτε για να εκβιάσουν τον πατέρα του με άγνωστο κίνητρο. Κάποιοι όμως μιλούν για αλβανική βεντέτα και για εκδίκηση. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο 35χρονος ζούσε ήρεμα στο χωριό και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι του ζητούσαν.

Ο 35χρονος Αλβανός είχε με τη σύζυγό του και δύο μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 8 και 12 ετών. Το δολοφονημένο αγοράκι ζούσε με τη μητέρα του μόνιμα στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί της και με κάποιους ακόμα συγγενείς πριν από ένα μήνα, προκειμένου να εργαστούν στο μάζεμα των ελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ