ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ



ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΕ 
" «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ» και το συγχώνευσαν με το ίδρυμα φιλοξενίας γερόντων «ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗς  ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ «Αγιος Χαράλαμπος» !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !  


Τίτλοι Τέλους για το κολαστήριο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών  Ηλείας.

Το Υπουργείο Υγείας μέσω του Νόμου 4025,  « Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ» - κατήργησε την  γνωστή στο πανελλήνιο «αποθήκη παιδικών ψυχών» και την μετέτρεψε σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών» την οποία μάλιστα συγχώνευσε με το «Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Πύργου «Αγιος Χαράλαμπος» ! που όπως είναι γνωστό φιλοξενεί γέροντες !

Η αλλαγή που κρατήθηκε «μυστική» από την διοίκηση του Ιδρύματος , τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τους βουλευτές που κατά καιρούς χρησιμοποίησαν το ίδρυμα για τα πολιτικά τους οφέλη και την συλλογή ψήφων…(υπάρχουν στο αρχείο μας πολλές σχετικές φωτογραφίες και δηλώσεις …» , προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά καθώς στο Ιδρυμα φιλοξενούνται ακόμα παιδία με βαριά νοητική και σωματική αναπηρία.

Αραγε η αλλαγή σκοπού  του συγκεκριμένου Ιδρυματος συνοδεύτηκε και από την σχετική ιατρική αλλαγή και  στελέχωση ή όλα έγινα μυστικά -  βιαστικά και στον αέρα ?

Γιατί η διοίκηση του Ιδρύματος κράτησε μέχρι τώρα μυστική αυτή τη σοβαρή αλλαγή (με νόμο του κράτους) λειτουργίας  του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών?  

Γιατί η Πολιτεία μετέτρεψε ένα Ιδρυμα που είχε σαν σκοπό αποκλειστικά την περίθαλψη παιδιών με ειδικές ανάγκες , σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών» δηλαδή σε μια αποθήκη ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας ?   

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ    
    
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4025 Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις.
[Τελευταία κωδικοποίηση με το νόμο : την ]

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4025
Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις.

(ΦΕΚ Α' 228/02-11-2011)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤ) Στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας:

α) Το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών» με έδρα το Δήμο Λεχαινών, που συστήθηκε και λειτουργεί δυνάμει των διατάξεων του π.δ. 332/1987 (Α' 153), το οποίο μετονομάζεται σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών», στο οποίο συγχωνεύεται και λειτουργεί ως παράρτημά του: αα) το «Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Πύργου «Αγιος Χαράλαμπος»», που συστήθηκε και λειτουργεί δυνάμει των διατάξεων του π.δ. 384/1990 (Α' 152) και το οποίο καταργείται ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ