ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ







ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ..."ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ! 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Μάκης Νοδάρος ( απλήρωτος από τον Αύγουστο του 2011)

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ : http://www.koutipandoras.gr/?p=16160

Οργή και ερωτηματικά  προκαλεί στους δεκάδες απολυμένους, τους άνεργους και τους κακοπληρωμένους με μισθούς πείνας δημοσιογράφους της Ηλείας,  κάποιοι «προύχοντες» συνάδελφοι οι οποίοι μέσα από ποικίλες διαδικασίες,  κατάφεραν εδώ και χρόνια να έχουν  δύο παράλληλες δουλειές . Να δουλεύουν δηλαδή σε δύο ΜΜΕ .

ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ . Δεν θα αναζητήσουμε τον τρόπο πρόσληψή τους στο Κρατικό ΜΜΕ αλλά θα επισημάνουμε τα εξής :   

Την ώρα που δεκάδες συνάδελφοι δημοσιογράφοι στην Ηλεία ευρισκόμενοι στα όρια της εξαθλίωσης και της φτώχειας  , χωρίς να έχουν τα στοιχειώδη για να ζήσουν,  βιώνουν δύσκολες καταστάσεις εξ αιτίας των περικοπών και των απολύσεων από τα ΜΜΕ όπου εργάζονταν επί χρόνια, κάποιοι «πονηροί» εξακολουθούν να απολαμβάνουν τους παχυλούς τους  μισθούς  εις διπλούν .

Και μάλιστα μέρος του ενός μισθού τους,  πληρώνουν με το έτσι θέλω  οι απολυμένοι και άνεργοι δημοσιογράφοι και γενικότερα οι φορολογούμενοι πολίτες μέσω της αναγκαστικής εισφοράς στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Στις 23.1.2012 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ με την ΑΠ:4533 απόφασή του η οποία βρίσκεται αναρτημένη και στο Διαδίκτυο , 
(συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων)  ανακοίνωσε δημόσια μεταξύ άλλων ότι :« Κατά την εξέταση των αιτήσεων , για έγκριση αδειών παράλληλης απασχόλησης, πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη, εκτός των αναγκών της εταιρίας και το υπάρχον δυσμενές πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας» .

Έτσι το Δ.Σ. της ΕΡΤ ΑΠΕΡΡΙΨΕ και τις 108 αιτήσεις παράλληλης απασχόλησης για τους δημοσιογράφους και τους υπαλλήλους της που πληρώνονταν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών και των άνεργων συναδέλφων δημοσιογράφων…

Ο κατάλογος που βρίσκεται δημοσιευμένος στο Διαδίκτυο 
( Διαύγεια) είναι αποκαλυπτικός . Τέσσερις  Ηλείοι συνάδελφοί μας  που εργάζονται στην ΕΡΑ ΠΥΡΓΟΥ με αμοιβή δημοσιογράφου ,  ζήτησαν την άδεια για παράλληλη απασχόληση . Το αίτημά τους απορρίφθηκε .

Δύο εξ αυτών  ,  οι κύριοι Ζαχαρίας Μαντάς και Χρήστος Πλευριάς μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ και παρότι η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ έχει ανακοινωθεί από τις 21.1.2012 εξακολουθούν  σήμερα να εργάζονται παράνομα ως  αρχισυντάκτες στην τοπική καθημερινή εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» , λαμβάνοντας προφανώς δύο μισθούς.
Ενας από τον εργοδότη τους στην εφημερίδα και έναν από την ΕΡΤ…που πληρώνουμε εμείς.


Και όλα αυτά την ώρα που κάποιοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι αναζητούν εργασία σε ένα Κράτος Δικαίου και σε μια Δημοκρατική χώρα που όπως λέει ενδιαφέρεται για την ανεργία και τους φτωχούς της πολίτες.

Αν αυτό δεν αποτελεί πρόκληση προς τους απολυμένους δημοσιογράφους της Ηλείας αλλά και τους απάνθρωπα  φορολογούμενους πολίτες ολόκληρης της χώρας τότε τι είναι?

Τα συμπεράσματα δικά σας .   

Υ.Γ: 1) Ο Διογένης σήκωνε πάντα το τηλέφωνο ...και δεν εκανε τον Κινέζο σε εκείνους που τον έψαχναν...
       

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ