ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ...



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ - ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και λοιπους επίδοξους πολιτευτές ! 

Με τι μούτρα άραγε έρχεστε στην Ηλεία και μιλάτε γιά τα προβλήματα των φτωχών συμπολιτών σας όταν ψηφίσατε στη Βουλή ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ! ΚΑΤΑ 22% ? 

ΣΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ  ? 


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ : http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=127211&catid=13

Το μαχαίρι 22% πέφτει βαρύ από σήμερα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πλέον δύσκολη θέση απ' όλους, τους άνεργους, περιμένουν μετά από χρόνια εργασίας μια ανταπόδοση απ' το κράτος

Από σήμερα λοιπόν ισχύουν οι μειώσεις στα επιδόματα και έτσι:

Το βασικό επίδομα πάει στα 360 ευρώ από τα 461 για όσους είχαν τελευταίο μισθό πάνω από 314,7 ευρω, ενώ 396 ευρώ θα παίρνει όποιος έχει ένα προστατευόμενο μέλος ή 432 ευρώ όποιος έχει δυο προστατευόμενα μέλη.


Αντίστοιχα για μισθό από 157 ως 314 ευρώ το επίδομα πάει στα 270 ευρώ από τα 360 και στα 297 ή τα 324 ευρώ αν υπάρχουν ένα ή δύο προστατευόμενα μέλη αντίστοιχα.


Για μισθό ως 157 ευρω το βασικό επίδομα πάει στα 180 ευρώ και για ένα επιπλέον μέλος στα 198 και στα 216 ευρώ για δύο προστατευόμενα μέλη.


Αυτό ωστόσο δεν είναι το τέλος. Όπως όλα δείχνουν με τον νέο χρόνο έρχονται και νέες μειώσεις στα επιδόματα ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ