ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΥΦΛΟΙ ...ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ !



ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ !

Πειθαρχική δίωξη στον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ για τα επιδόματα- μαϊμού

Έδωσε παράνομα επίδομα τυφλότητας στην θεία του και όταν πέθανε το έπαιρνε ο ίδιος !!!

Πειθαρχική δίωξη στον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ για τα επιδόματα- μαϊμού Έδωσε παράνομα επίδομα τυφλότητας στην θεία του και όταν πέθανε το έπαιρνε ο ίδιος

Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου έδωσε παράνομα επίδομα τυφλότητας στην θεία του και όταν πέθανε το έπαιρνε ο ίδιος ενώ είχε νοικιάσει δικό του κτίριο στον οργανισμό! «Ο ΟΑΕΔ κίνησε άμεσα την πειθαρχική διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ όλα τα απαραίτητα μέτρα» δήλωσε σήμερα ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, αναφερόμενος στο θέμα που έχει ανακύψει με τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Ζακύνθου, ενώ πρόσθεσε ότι έχει παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να κινηθεί παράλληλα και η ποινική διαδικασία.

Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου κατηγορείται ότι εισέπραττε ο ίδιος επίδομα τυφλότητας, επίδομα το οποίο έπαιρνε παράνομα και η θεία του. Επίσης κατηγορείται ότι έχει νοικιάσει κτίριο, το οποίο του ανήκει, στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, των οποίων προΐσταται, ενώ παράλληλα διατηρεί και ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ